• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

IPG reviseert

Verticale turbinepompen

Verticale turbinepompen zijn centrifugaalpompen die in de meeste gevallen worden gebruikt om water op te pompen uit diepere bronnen zoals waterputten. Ze zijn ontworpen om op hoge snelheden te werken en hebben verticaal geplaatste waaier- en motorassemblages.

IPG heeft meer dan 30 jaar ervaring in het reviseren van verticale turbinepompen. Ons team van experts kan deze pompen repareren, reviseren en modificeren om ervoor te zorgen dat ze weer optimaal presteren. Door onze kennis en ervaring zijn we in staat om de meest complexe problemen op te lossen en onze klanten te voorzien van duurzame en betrouwbare pompoplossingen.

IPG: Experts in het reviseren van verticale turbinepompen

Verticale turbinepompen worden gebruikt in tal van industriële en agrarische toepassingen, zoals het pompen van water uit diepe putten, rivieren en meren. Deze pompen zijn ontworpen om op hoge snelheden te werken en hebben een complex ontwerp met verticale waaier- en motorassemblages. Wanneer deze pompen niet goed werken, kan dit leiden tot problemen zoals een lagere efficiëntie, hoger energieverbruik en storingen.

IPG heeft meer dan 30 jaar ervaring in het reviseren van verticale turbinepompen. Onze deskundige monteurs beschikken over de kennis en expertise om deze complexe pompen te repareren, reviseren en modificeren. Wij gebruiken geavanceerde technologieën en materialen om de prestaties van de pompen te verbeteren en hun levensduur te verlengen.

Ons revisieproces omvat een grondige inspectie en diagnose van de pompen, waarbij we eventuele problemen identificeren en oplossen. Vervolgens worden de pompen gereinigd en onderdelen vervangen die versleten zijn. We kunnen ook speciale coatings aanbrengen om corrosie te voorkomen en de levensduur van de pompen te verlengen.

Bij IPG zijn we toegewijd aan het bieden van duurzame en betrouwbare pompoplossingen aan onze klanten. We zorgen ervoor dat onze revisie werkzaamheden aan verticale turbinepompen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat onze klanten kunnen vertrouwen op de prestaties van hun pompen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

LAAT UW POMP REVISEREN

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

De diversiteit in de type pompen is enorm. De eerder genoemde specialisten uit het revisie-team van IPG heeft voldoende kennis, middelen en sterke relaties met diverse pompmerken om een groot aantal verschillende type pompen te kunnen reviseren. IPG reviseert o.a. centrifugaal-, meertraps-, splitcase-, wormpompen en wellicht binnenkort uw pomp?

 Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer informatie

IPG reviseert diverse pompen

Revisie aan verticale turbinepompen

Meest gestelde vragen

Naar boven