GROTE BESPARINGEN
OP SERVICE, ONDERHOUD EN AANSCHAF VAN UW POMPEN

NEEM CONTACT OP

Vrijblijvend pomp advies op maat

Pompen zijn er in vele soorten en maten. Het vinden van de juiste pomp is daarom best ingewikkeld. Als leverancier van industriële pompen hecht Industrial Pump Group Nederland B.V. veel waarde aan een onafhankelijk advies op maat. Op die manier bouwen we aan een langdurige relatie. Ondanks onze samenwerking met betrouwbare merkenpartners, blijven wij dus altijd kritisch in de producten die wij leveren. Wij helpen u graag bij het maken van de slimste keuze.

Pompen Industrial pumps

Pompen verkoop

Voor advies, de aanschaf of installatie van uw nieuwe pomp bent u bij de Industrial Pump Group Nederland aan het juiste adres! De experts van IPG kunnen u helpen bij het selecteren en/of leveren van de juiste pomp.

Pomponderdelen Industrial Pumps

Pomponderdelen

Ook als u reeds in bezit bent van de door u gewenste pomp kan de Industrial Pump Group u helpen bij het draaiend houden van uw systeem. Goed onderhoud is essentieel voor uw pomp, hier zijn vaak onderdelen voor benodigd. Door sterke relaties met vele merken kan IPG u voorzien van vele (originele) onderdelen.

Pomprevisie Industrial Pumps

Pomprevisie

Met meer dan 30 jaar ervaring in pompen en een team vol specialisten is IPG dé revisie partner voor uw pomprevisie. Of de revisie nou uitgevoerd moet worden op locatie of in een van de werkplaatsen van de Industrial Pump Group er zijn diverse mogelijkheden! Van grote tot kleine pompen.

Industrial Pump Group Nederland B.V. levert pompen aan:

  • Chemische industrie
  • Petrochemische industrie
  • Staalnijverheid
  • Papiernijverheid
  • Energiebedrijven
  • Overheid
  • En meer…

Op onze site vindt u een beschrijving van de pompen, mixers en voortstuwers die wij leveren. Daarnaast treft u informatie aan over het vervangen van pomponderdelen en onze activiteiten op het gebied van service/reparatie en onderhoud/inspectie op locatie. Preventief en correctief onderhoud van uw pompen en pompsystemen ligt hierdoor binnen handbereik.

Industrial Pump Group is lid van de koninklijke metaalunie

Download hier de algemene voorwaarden

Industrial Pump Group Nederland B.V. beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in het leveren, repareren, modificeren en installeren van alle merken, soorten en maten centrifugaal-, schroef- en wormpompen.

Wij leveren pompen van de volgende merken:

IPG Sear
IPG Seepex
IPG Duivelaar
IPG Optimex
IPG JS Pump
IPG Kirloskar
IPG Lowara
IPG KSB
IPG Düchting pumpen
IPG Varisco
IPG Ensival Moret
IPG ABS Sulzer
IPG Netzsch
IPG SIHI
IPG Holzhauer
IPG Wilo
IPG Grindex
IPG Vogel pumpen
IPG Xylem
IPG Goulds
Arbo
IPG Ebara
IPG Grundfos
IPG Habermann
IPG Homa
IPG Flygt

Over de Industrial Pump Group Nederland

IPG beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in het leveren, repareren, modificeren en installeren van alle merken, soorten en maten pomp.

Zo is de Industrial Pump Group officieel dealer van diverse merken als o.a. SAER, Lowara en Grundfos. En kan IPG u ondersteunen bij de revisie van o.a. uw centrifugaal-, bron– en wormpomp. Naast de verkoop en revisie van pompen deelt IPG haar kennis ook met u doormiddel van diverse pompcursussen voor uw bedrijf: zo is er een cursus voor de basiskennis van pompen, maar ook een die dieper in gaat op asafdichtingen.

Download gratis onze brochure

    brochure ipg