Onderhoud en inspectie op locatie

Om stilstand en eventuele schade aan een (pomp)installatie te voorkomen is preventief onderhoud van belang. Soms is uitval van een pomp echter echt niet te voorkomen. In beide gevallen staan de monteurs van IPG altijd voor u klaar. Graag bespreken wij de mogelijkheden samen met de klant om samen tot de beste oplossing te komen of dit nu gaat om: revisie in de werkplaats, inspectierondes of onderhoud op locatie.

Onze servicemonteurs zijn elke dag bij onze opdrachtgevers te vinden. Zij hebben als taak ervoor te zorgen dat de pompen en pompsystemen worden voorzien van preventief en correctief onderhoud. Storingen onderzoeken ze om ze vervolgens op te lossen. De monteurs spelen een belangrijke rol bij het in bedrijfstellen van apparatuur en het testen van gereviseerde en/of nieuwe machines.

Onderhoud en inspectie door onze servicemonteurs

Pomprevisie Industrial PumpsAl onze servicemonteurs (zowel in de werkplaats, als op locatie) hebben jarenlange ervaring, waar van sommige zelfs tientallen jaren ervaring in het reviseren, inspecteren en installeren van industriële pompen. Elke monteur van IPG heeft diverse certificaten en zijn bekend met veel soorten pompen van elk merk en formaat.

De monteurs van de Industrial Pump Group kunnen ten allertijden, ook wanneer op locatie terug vallen op de kennis van hun collega’s op kantoor waar ook meer dan 30 jaar aan pompervering te vinden is. Kortom: het service team van IPG bestaat uit experts die graag met u een pomp-uitdaging aangaan.

Wij zijn gespecialiseerd in inspecteren, service verlenen, onderhoud, training geven, repareren, installeren en trouble shooting van:

Service op locatie

Wij zijn gespecialiseerd in inspecteren, service verlenen, onderhoud, training geven, repareren, installeren en trouble shooting van:

ipg-onderhoud

Inspectierondes op locatie

Zoals eerder benadrukt is preventief onderhoud en inspectie van uw systeem van belang om het bedrijfssysteem zo lang mogelijk draaiend te houden zonder verrassingen of eventuele stilstand door slijtage. “Voorkomen is beter dan genezen”. De servicemonteurs van IPG hebben ervaring met vele inspectierondes, zullen alle pompens, voortstuwers en mixers nalopen en netjes een rapport uitbrengen met de bevindingen, aan de hand van dit rapport kunnen wij u adviseren in de mogelijkheden tot onderhoud, revisie of optimalisatie van uw systeem.

Heeft uw pomp onderhoud nodig? Of benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem nu contact met ons op.

    Naam:

    E-mail:

    Bericht: