Vacature: Allround monteur

Functieomschrijving

Houdt je van een afwisselende baan? Dan is dit dé baan voor jou!

Als allround pompmonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van diverse type pompen, van groot tot klein. Deze functie omvat het achterhalen van problemen met de pompen, het uitvoeren van diagnose, uitvoeren van reparaties of het overhalen van pompen. De monteur is ook verantwoordelijk voor het plaatsen/installeren van nieuwe en gereviseerde pompen. Hij/zij werkt zowel zelfstandig als in teamverband en op diverse locaties (zowel binnen als buiten) en applicaties.

Functie-eisen

Wij zoeken een pompmonteur met een werktuigbouwkundige, mechanische of elektrotechnische achtergrond. Je hebt gevoel voor techniek: wat je ogen zien, maken je handen en je pakt gemakkelijk nieuwe werkzaamheden op. Verder ben je kwaliteitsgericht, collegiaal, flexibel en klantgericht.

Je hebt een afgeronde VMBO- of MBO opleiding richting techniek, in het bezit van een VCA-diploma. Rijbewijs B is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Bij dit familiebedrijf geldt de stelregel; voor wat hoort wat. Dat merk je in veel dingen terug;

  • Een positieve werksfeer waarin je veel kan leren en benodigde certificaten worden aangeboden.
  • Doorgroei naar een zelfstandige functie als (service)monteur
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend

Lijkt deze prachtige baan als Monteur je wel wat? Solliciteer dan direct!

Bedrijfsprofiel

Industrial Pump Group Nederland B.V. is gespecialiseerd in reparatie, verkoop en distributie van alle soorten pompsets, accessoires en reserve onderdelen. Van chemiepompen, onderwaterpompen en afvalwaterpompen, tot brandblus- en vacuümpompen. Reparaties worden uitgevoerd op locatie en in de werkplaats van IPG in Velsen-Noord. IPG levert, onderhoudt en repareert pompen die voldoen aan de DIN, ISO, ANSI en API-normen. Meer informatie over het bedrijf op www.industrialpumps.nl .

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Spreekt deze functie jou aan? Neem dan contact op met Robert de Brouwer op 0251-222566.

    Naam:

    E-mail:

    Bericht: