Varisco

Varisco is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfaanzuigende pompen voor de constructie en industrie sector. De pompen zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals gietijzer, roestvaststaal en brons.

Waarom kiezen voor Varisco pompen?

IPG USP Goede prestaties IPG USP Losse pompen en complete pompsets IPG USP Italiaans fabrikaat

Logo VariscoOfficieel Dealer

De Industrial Pump Group heeft met diverse pompfabrikanten een sterke band. Zo is IPG officieel dealer van o.a. Varisco.

Centrifugaalpompen

Varisco JS4-316
Varisco type J

De zelfaanzuigende centrifugaalpompen zijn geschikt om vloeistoffen met vaste delen te verpompen.

Varisco ST-R
Varisco type ST-R

Snel zelf aanzuigende centrifugaalpompen met grote doorlaat,  type ST voor afvalwater, geschikt voor het verpompen van vloeistoffen met grote vaste delen.

Varisco pomp type Z
Varisco type Z

Hoog rendement pompen met semi-open waaier met grote doorlaat, geschikt voor het verpompen van vloeistoffen met grove vaste delen.

Vacuümpompen

Varisco Vacuum Pomp Type ZD
Varisco type ZD, dieselpomp

Droog zelfaanzuigende hoog rendement pompen (73%) met semi-open waaier met grote doorlaat, geschikt voor het verpompen van vloeistoffen met grove vaste delen.

Varisco type ZD Albatross
Varisco type ZD – Albatross, diesel pompset

Droog zelfaanzuigende hoog rendement pompen (73%) met semi-open waaier met grote doorlaat, geschikt voor het verpompen van vloeistoffen met grove vaste delen.

Overige pompen

Varisco type V
Varisco type V

De verdringer pompen of inwendig vertande tandwielpompen zijn geschikt voor vloeistoffen met een variërende viscositeit, zonder vaste delen. Ze worden gebruikt voor industriële installaties.

Varisco V en J magneet gedreven pomp type Sagmag
Varisco type V – magneet gedreven

Magneetgedreven pompen hebben geen mechanische afsluitingen en zijn daarom zeer geschikt voor processen, waar absoluut geen lekkage mag optreden. Ook in ATEX uitvoering.

Varisco type LB
Varisco type LB

De zelfaanzuigende membraanpompen zijn geschikt voor viskeuze vloeistoffen met abrasieve delen. Ze worden gebruikt in de bouwsector en civiele techniek.

Varisco type Vulcan
Varisco type Vulcan

De excentrische verdringerpompen (monopomp of wormpomp) geschikt voor vloeistoffen met een variërende viscositeit, abrasieve delen en een hoog vaste stof percentage.

Staat uw pomp hier niet tussen?

De experts van de Industrial Pump Group helpen u graag bij het vinden/leveren van uw benodigde pomp of onderdelen.

Over Varisco

Het succes dat wordt behaald komt voort uit het ontwerpen en testen van de eigen machines, waardoor synergieën tussen interne en externe bronnen, zoals de Varisco universiteit, worden gecreëerd. Het onderliggende werk is altijd gericht op innovatie die de basis vormt van elk project, om de behoeften van een voortdurend evoluerende markt te interpreteren en te anticiperen, die in staat is klanten te ondersteunen bij het selecteren, installeren en onderhouden van pompen, die hun specifieke problemen kunnen oplossen.

Pompen ontwikkelen is teamsport

Varisco kan rekenen op een team gevormd door ervaren professionals die nieuwe medewerkers ondersteunen, rijk aan enthousiasme. Zo kan deze Italiaanse fabrikant prima nieuwe modellen waterpompen, chemie pompen en pompen voor diverse andere toepassingen blijven ontwikkelen of reeds bestaande modellen doorontwikkelen.

Innovatie

Het bedrijf heeft altijd een internationale roeping gehad, waarbij veel aandacht werd besteed aan vaardigheden en taaltrainingen als een integraal onderdeel van het kwaliteitsmanagementsysteem. Innovatie ligt aan de basis van de projecten en is belichaamd in de technische ontwikkeling van haar producten, waarvoor laboratorium- en praktijktests nodig zijn. Het bedrijf heeft een uniek onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. Het doel is om het voortdurende leiderschap van het bedrijf in zijn sector en zijn rol als competentiecentrum voor pompen binnen de groep te garanderen.

Vragen of interesse? Neem contact met ons op!

Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor u klaar, neem snel contact op via onderstaand telefoonnummer, Whatsapp of vraag snel een offerte aan.

    Naam:

    E-mail:

    Bericht: