Klantcase: AEB Amsterdam

IPG is al meer dan 15 jaar een betrouwbare partner van AEB

Het Afval Energie Bedrijf in Amsterdam verwerkt jaarlijks 1,4 miljoen ton aan afval en is daarmee de grootste afvalverbrander van Nederland. Het bedrijf probeert op een zo duurzaam en schoon mogelijke manier energie van afval te maken.

Al sinds jaar en dag is IPG de partner van het AEB op het gebied van pompen, hierbij verzorgen wij complete pomp revisies, inspecties op locatie, maar ook het leveren van diverse pompen en onderdelen.

Pompuitdagingen

Een groot afvalverwerkingsbedrijf als AEB gebruikt veel verschillende types, merken en modellen pompen voor diverse toepassingen. Bij het veelvuldig gebruik van pompen in veel toepassingen komen er met enig regelmaat uitdagingen naar voren, of dit nou gaat om een pomp die snel moet worden uitgewisseld of voorzien dient te worden van onderdelen. IPG is op de hoogte van de diverse pompuitdagingen binnen het AEB.

Oplossingsgericht

Industrial Pump Group Pomp Revisie

Voor elke uitdaging op het gebied van pompen weet IPG meestal een geschikte oplossing te vinden, zo ook voor AEB Amsterdam. Wat hier in mee helpt is dat IPG het AEB terrein goed kent en directe contacten binnen de organisatie heeft.

Of het nu gaat om een snelle revisie aan een pomp of juist een zorgvuldige levering van een nieuwe, de Industrial Pump Group pakt het pompprobleem bij de bron aan en betrekt eventueel de fabrikanten om tot een goedpassende oplossing te komen voor de klant.

Doordat IPG vaste partner is van veel bekende fabrikanten kan het merkonafhankelijk pompadvies brengen waar wordt gekeken naar de beste oplossing voor het AEB op zowel merkkeuze, kosten als levertijd.

Klanttevredenheidsscore: 9!

Bij het uitvoeren van ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek zijn de volgende toelichtingen naar voor gekomen:

“Inzet is perfect en zeer dienstverlenend. Zowel telefonisch, tijdens geplande realisatie en ongeplande storingen.”

Projectleider RGR

 

“Ik ervaar IPG als een zeer goede partner , een bedrijf die service hoog in de vaandel heeft staan , en met de klanten meedenkt en adviseert.”

Werkvoorbereider Technische Dienst

 

Wij zijn ontzettend trots om als de Industrial Pump Group een betrouwbare partner te kunnen zijn voor dit mooie bedrijf.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact op via onderstaand contactformulier!

Vragen of interesse? Neem contact met ons op!

Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor u klaar, neem snel contact op via (088) 400 29 29, Whatsapp of vraag snel een offerte aan.

    Naam:
    E-mail:
    Bericht: