• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

IPG Pompschool

Cursussen

Bij IPG zijn we trots op onze expertise en jarenlange ervaring in de branche van pompen. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van de meest actuele kennis en vaardigheden op het gebied van pompen. Of u nu een beginner bent of al ervaring heeft, bij de Industrial Pump Group hebben we een cursus die aansluit bij uw behoeften en doelen. Onze cursussen zijn ontworpen om de deelnemers te helpen hun kennis en vaardigheden op het gebied van pompen te verbeteren en te optimaliseren.

De Industrial Pump Group (IPG) biedt een uitgebreid scala aan pompcursussen aan, waaronder basiskennis pompen en verdiepende cursussen. Hierdoor is er voor iedere deelnemer de mogelijkheid om te leren op zijn eigen niveau en zijn kennis en vaardigheden op het gebied van pompen te verbeteren.

Door het volgen van een pompcursus kunnen deelnemers hun kennis en begrip van pompen en hun componenten verbeteren, wat leidt tot een beter begrip van het pompensysteem.

VRAGEN OVER ONZE CURSUSSEN

Meer informatie

Inspectie en Onderhoud

CURSUS VOOR UW ORGANISATIE

Bij de cursussen van de Industrial Pump Group is het gebruikelijk dat de organisatie deze cursus organiseert voor haar werknemers. De cursusleider van IPG zal op locatie langkomen om de cursus in een of meerdere dagen te geven. Andere mogelijkheden zijn ook denkbaar, zo ook een cursus 1 op 1 met de cursusleider.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor u klaar.
Neem snel contact op via het formulier of bel
op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur .
Tel. (0251) 222 566 OOK DE VOLGENDE CURSUSSEN WORDEN AANGEBODEN DOOR IPG:

CURSUS

BASISKENNIS POMPEN

cursus

inspectie en onderhoud

cursus

Asafdichtingen/ Mech.Seals

cursus

Kleppen en Afsluiters

cursus

Assen en lagers

Naar boven