• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

OFFICIEEL DEALER VAN

Homa

UW PARTNER VOOR HOOGWAARDIGE HOMA DOMPELPOMPEN

Het in 1946 opgerichte Duitse bedrijf Homa produceert al vele jaren dompelpompen voor verschillende toepassingen. Deze dompelpompen zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden toegepast in o.a. de agrarische sector, (chemische) industrie en zelfs in de scheepvaart.

De dompelpompen die geproduceerd worden variëren van groot tot klein. Zo hebben zij pompen die u thuis kunt toepassen, maar ook pompen voor in de industrie.

Al deze pompen zijn geproduceerd volgens de ISO9001 certificering en zijn tevens daarom van erg hoge kwaliteit. De pompen van Homa worden gebruikt en verkocht over de hele wereld. De pompsystemen voldoen dus ook aan alle internationale productie- en veiligheidsnormen.

Homa series

Bekijk hier onder enkele series Grindex pompen, staat de voor u gewenste pomp er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Homa TP | Industrial Pump Group

Homa Serie

TP

De TP serie van Homa bestaat uit pompen meteen gesloten enkelkanaal waaier en heeft een vrije doorlaat. Dit is uitermate geschikt voor het verpompen van vuil- en afvalwater en slib. De pomp is uitgevoerd in gietijzer.

Homa GRP | Industrial Pump Group

Homa Serie

GRP

De Homa GRP dompelpomp is zeer geschikt voor het verpompen van afvalwater en fecaliën. Het ingebouwde snijmechanisme zorgt er voor dat de vaste delen versneden worden. Hierdoor kan de pomp en persleiding niet verstopt raken.

Staat uw Homa pomp hier niet tussen?

Onze pomp-experts helpen u graag met het vinden/leveren van uw benodigde pomp of onderdelen

Waarom kiezen voor Homa pompen?

Homa dompelpompen zijn robuuste en betrouwbare pompen die geschikt zijn voor diverse toepassingen, waaronder afvalwaterbehandeling, rioolwaterzuivering en industriële processen. Het merk heeft een breed scala aan pompen met verschillende capaciteiten en technologieën om aan verschillende behoeften te voldoen. Enkele voordelen van Homa pompen zijn:

Hoogwaardige materialen: Gemaakt van duurzame materialen zoals gietijzer voor een lange levensduur en betrouwbare werking.

Innovatieve technologie: Uitgerust met geavanceerde functies zoals snijmechanismen voor het verpompen van afvalwater en fecaliën zonder verstopping.

Brede toepassingsmogelijkheden: Geschikt voor zowel huishoudelijke als industriële toepassingen, inclusief gebieden met ontploffingsgevaar dankzij ATEX-gecertificeerde modellen.

Milieuvriendelijke productie: Homa besteedt aandacht aan milieuvriendelijke productieprocessen, wat resulteert in duurzame en efficiënte pompen.

Vrijblijvend

Contact opnemen

Een greep uit onze klanten

Duurzaamheid

Lange Levensduur

Homa produceert pompen met een zo hoog mogelijke kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid. Door deze punten heeft de dompelpomp een lange levensduur. Daarnaast wordt er door de Duitse fabrikant aandacht besteed aan de milieuvriendelijke productie van de pompen en de duurzaamheid van het product.

DOMPELPOMPEN IN ATEX

Door Homa geproduceerde dompelpompen zijn ook leverbaar als ATEX pomp. Als een pomp moet worden toegepast in een gebied waar ontploffingsgevaar kan heersen is een ATEX gecertificeerde pomp verplicht. Homa houdt met specifieke type pompen rekening met deze ATEX richtlijnen.

WERELDWIJD IN GEBRUIK

Homa pompen worden over de hele wereld gebruikt, zo zijn de pompen in al meer dan 100 landen ingezet voor kleine en grote projecten in diverse toepassingen. Dit kan mede omdat de pompen voldoen aan internationale richtlijnen en eisen. Deze hoge normen zorgen voor continue ontwikkeling van nieuwe en verbeterde modellen van de pomp.

Diverse voordelen

WAAROM KIEZEN VOOR HOMA POMPEN?

Homa dompelpompen zijn robuuste en betrouwbare pompen die geschikt zijn voor diverse toepassingen, waaronder afvalwaterbehandeling, rioolwaterzuivering en industriële processen. Het merk heeft een breed scala aan pompen met verschillende capaciteiten en technologieën om aan verschillende behoeften te voldoen.

Naar boven