• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

OFFICIEEL DEALER VAN

Lowara

IPG is trots om officieel dealer te zijn van Lowara pompen, een toonaangevend merk in de watertechnologie-industrie. Als uw betrouwbare partner voor Lowara producten, bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige pompen en onderdelen die voldoen aan de hoogste standaarden. Of u nu een nieuwe Lowara pomp nodig heeft of vervangende onderdelen zoekt, wij staan klaar om u te helpen.

Lowara pomp series

Bekijk hier onder enkele series Lowara pompen beschikbaar in onze webshop

Lowara Serie

DOMO

RVS dompelpompen voor vuilwater

Lowara Serie

CEA

Centrifugaal pump met RVS pomphuis

Lowara Serie

ESH(E)

Horizontale centrifugaal pomp

Lowara Serie

SV

Roestvrijstalen verticale meertrapspomp

Naast de series Lowara pompen beschikbaar in onze webshop kan IPG u helpen bij het leveren van onderstaande series, welke in alfabetische volgorde getoond staan

Lowara BG(M) Serie

Kortgekoppelde monoblok-pomp te gebruiken voor diverse toepassingen

Lowara CO Serie

Roestvaststalen blokpompen met open waaier

Lowara DIWA Serie

Roestvaststalen dompelpomp voor licht vervuild water

Lowara DL/DLV Serie

Dompelpomp voor vuil water serie DL en DLV

Lowara DOC Serie

Veelzijdig, compact en corrosiebestendig

Lowara E-HM Serie

De nieuwe e-HM serie is een energiezuinige roestvast stalen horizontale meertrapspomp

Lowara E-IXP Serie

NIEUW! centrifugaalpomp met enkele waaier geschikt voor diverse industriële toepassingen

Lowara ESHE Serie

Serie centrifugaalpompen met enkele RVS waaier

Lowara SCUBA Serie

Bronpompen voor schoon en licht vervuild water

Lowara SVI Serie

Verticale meertraps insteekpompen geschikt voor het transport van schone vloeistoffen

Lowara TDB, TDV Serie

Verticale meertrapselektropompen

Staat uw Lowara pomp hier niet tussen?

Onze pomp-experts helpen u graag met het vinden/leveren van uw benodigde pomp of onderdelen

Vrijblijvend

Contact opnemen

Innovatie sinds 1968

Geschiedenis van Lowara

Lowara, opgericht in 1968 en gevestigd in Montecchio Maggiore nabij Vicenza, Italië, heeft de afgelopen 50 jaar een reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige hydraulische pompen in verschillende sectoren. In 1986 werd Lowara overgenomen door het Amerikaanse Goulds Pumps Inc., dat in 1997 werd verkocht aan ITT Industries. Deze overname maakte Lowara een van ’s werelds grootste pompfabrikanten. In 2011 voltooide Xylem zijn spin-off van de ITT Corporation en begon een nieuw hoofdstuk als toonaangevend bedrijf in de watertechnologie.

INNOVATIEVE POMPFABRIKANT

Innovatie is altijd een van de onderscheidende kenmerken van Lowara geweest, net als het aanbod van kwaliteit en ontwikkeling. De innovatieve pompfabrikant investeert in economische, menselijke en technologische middelen, maar ook in trainingen en onderzoeken om er voor te zorgen dat er continue verbeteringen zijn van de producten en processen. Zij gebruiken deze geavanceerde onderzoeken voor de verbeteringen aan hun ontwerp en industriële engineering, welke nog steeds wereldwijd verbeterd worden.

Een greep uit onze klanten

Waarom kiezen voor een Lowara pomp?

Lowara pompen staan bekend om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en energiezuinige technologie. Enkele voordelen van Lowara pompen zijn:

  • Innovatieve technologie: Lowara investeert continu in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde, efficiënte en betrouwbare pompoplossingen te bieden.
  • Hoge kwaliteit: Lowara pompen zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in een lange levensduur en betrouwbare prestaties.
  • Breed toepassingsgebied: Lowara biedt een breed scala aan pompen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, waaronder residentiële, irrigatie-, bouwdiensten en commerciële markten.
  • Onderdeel van Xylem: Als onderdeel van Xylem profiteert Lowara van uitgebreide kennis en middelen op het gebied van watertechnologie.

OPLOSSINGEN VOOR DIVERSE TOEPASSINGEN

De bovengenoemde innovativiteit van Lowara zorgt voor efficiënte en betrouwbare producten, diensten en oplossingen voor de watervoorziening en waterpompbehoeften in de residentiële, irrigatie-, bouwdiensten en commerciële markten wereldwijd. Lowara heeft een uitgebreide voorraad en productiefaciliteiten waardoor een snelle en efficiënte reactie mogelijk is op de behoeften van de klant.

XYLEM INC.

Lowara is sinds 2011 een van de vele merken van Xylem, een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in watertechnologie. Xylem probeert haar klanten te ondersteunen bij het vervoeren, behandelen, testen en efficiënt gebruiken van water. Mede door het feit dat Xylem haar klanten op zo veel punten wilt ondersteunen levert het bedrijf meer dan alleen pompen, zo produceert het ook o.a. mixers en voortstuwers.

Naast Lowara zijn ook o.a. Flygt, Vogel en Grindex onderdeel van Xylem.

Onze service

Advies en ondersteuning op maat

Onze pomp-experts helpen u graag met het vinden van de juiste Lowara pomp of onderdelen voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het selecteren van de juiste pomp voor uw toepassing of het leveren van vervangende onderdelen, wij staan klaar om u te ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte.

meest verkochte Lowara pompen

Bekijk de Lowara hardlopers uit onze webshop

CEAM80/5/A

LOWARA CEAM80/5/A

€1.087,79

5HM05N15T6PVBE

LOWARA 5HM05N15T6PVBE

€1.714,57

10SV01N007T/D

LOWARA 10SV01N007T/D

€2.326,83

DOC7/A  40 50

LOWARA DOC7/A 40 50

€566,28

Naar boven