• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

Industrial Pump Group

POMPSCHOOL

De pompschool van de Industrial Pump Group is een unieke en waardevolle training die bedrijven en individuen de kans biedt om de kennis en vaardigheden op te doen die nodig zijn voor het werken met industriële pompen. Deze school is ontworpen om deelnemers te voorzien van praktische en technische kennis, waardoor ze beter in staat zijn om problemen op te lossen en uitdagingen aan te gaan in de praktijk.

Doe kennis op op het gebied van Industriële pompen

De pompschool biedt een uitgebreid curriculum dat zich richt op de fundamenten van industriële pompentechnologie, inclusief onderwerpen zoals pompontwerp, selectie, installatie, bediening en onderhoud. De trainingen worden gegeven door ervaren professionals die jarenlange ervaring hebben in de industrie.

De pompschool van de Industrial Pump Group is niet alleen gericht op het verbeteren van de kennis en vaardigheden van de deelnemers, maar biedt ook de kans om te netwerken en te communiceren met andere professionals in de industrie. Dit creëert een leerrijke en ondersteunende omgeving die de deelnemers aanzet tot het delen van ideeën en het opdoen van nieuwe inzichten.

Kortom, de pompschool van de Industrial Pump Group is een must-have voor bedrijven en individuen die op zoek zijn naar een kans om hun kennis en vaardigheden op het gebied van industriële pompen te verbeteren. Deze training is een investering in de toekomst die zeker zal leiden tot een grotere efficiëntie en meer succes in de industrie.

Diverse mogelijkheden

CURSUS VOOR UW ORGANISATIE

Bij de cursussen van de Industrial Pump Group is het gebruikelijk dat de organisatie deze cursus organiseert voor haar werknemers. De cursusleider van IPG zal op locatie langkomen om de cursus in een of meerdere dagen te geven. Andere mogelijkheden zijn ook denkbaar, zo ook een cursus 1 op 1 met de cursusleider.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor u klaar.
Neem snel contact op via het formulier of bel
op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur .
Tel. (0251) 222 566Cursussen van IPG

De pompschool van de Industrial Pump Group biedt niet alleen de basisopleiding industriële pompen aan, maar ook een scala aan andere cursussen die gericht zijn op specifieke onderwerpen en vaardigheden. Dit maakt de pompschool van de IPG een complete en uitgebreide bron van kennis en vaardigheden voor bedrijven en individuen in de industrie.

Een van deze cursussen is bijvoorbeeld gericht op mechanical seals, die een cruciale rol spelen bij het voorkomen van lekkages in industriële pompen. Deelnemers krijgen hier inzicht in de verschillende soorten mechanical seals en de beste manier om ze te installeren en onderhouden.

Ook wordt er een basiscursus pompen aangeboden, die gericht is op het opdoen van kennis over de verschillende soorten pompen, hun toepassingsgebieden en de basisprincipes van hoe ze werken. Deze cursus biedt een goede basis voor degenen die nieuw zijn in de industrie en op zoek zijn naar een begrip van de essentiële aspecten van industriële pompen.

OOK DE VOLGENDE CURSUSSEN WORDEN AANGEBODEN DOOR IPG:

CURSUS

BASISKENNIS POMPEN

cursus

inspectie en onderhoud

cursus

Asafdichtingen/ Mech.Seals

cursus

Kleppen en Afsluiters

cursus

Assen en lagers

Naar boven