• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

cursus

Assen en lagers

Assen en lagers zijn onderdelen van pompen en machines die zijn ontworpen om bewegingen soepel en glad te laten verlopen. Een as is een centrale component die wordt gebruikt om componenten aan elkaar te verbinden en te laten roteren of bewegen. Een lager is een apparaat dat wordt gebruikt om een as op zijn plaats te houden en het rotatie- of bewegingsproces te vergemakkelijken. Samen dragen ze bij aan de prestaties en betrouwbaarheid van machines en systemen door frictie en slijtage te verminderen.

Een cursus over assen en lagers richt zich op mensen in de industrie, machinebouw, productie en onderhoud. Het gaat over de verschillende soorten assen en lagers en hun toepassingen, evenals de technieken voor inspectie, vervanging en montage. De cursus bespreekt ook de belangrijkste kenmerken van elk type as en lager en de veiligheid en kwaliteit bij het kiezen en gebruiken van de juiste componenten. Het is nuttig voor degenen die willen weten hoe ze deze essentiële componenten op de juiste manier kunnen gebruiken.

Assen en lagers

Over de cursus

Inspectie en Onderhoud

CURSUS VOOR UW ORGANISATIE

Bij de cursussen van de Industrial Pump Group is het gebruikelijk dat de organisatie deze cursus organiseert voor haar werknemers. De cursusleider van IPG zal op locatie langkomen om de cursus in een of meerdere dagen te geven. Andere mogelijkheden zijn ook denkbaar, zo ook een cursus 1 op 1 met de cursusleider.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor u klaar.
Neem snel contact op via het formulier of bel
op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.
Tel. (0251) 222 566OOK DE VOLGENDE CURSUSSEN WORDEN AANGEBODEN DOOR IPG:

CURSUS

BASISKENNIS POMPEN

cursus

inspectie en onderhoud

cursus

Asafdichtingen / Mech. Seals

cursus

Kleppen en Afsluiters

cursus

Assen en lagers

Naar boven