• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

cursus

inspectie en onderhoud

Om stilstand te voorkomen is het van belang dat de pompen in een installatie regelmatig geïnspecteerd worden, hier kunnen diverse slijtages aan het licht komen waardoor dure, ingrijpende revisies kunnen worden voorkomen. Door goed en regelmatig onderhoud is de levensduur van de pomp langer en het systeem betrouwbaarder.

Deze vooral theoretische cursus is er op ingericht om de cursisten juist te informeren en te adviseren over hoe een inspectieronde goed te plannen is. Waar op gelet dient te worden, maar ook gedeeltelijk waar aan gedacht moet worden bij het in- en uitbouwen van pompen. Tijdens de cursus zullen er veel type pompen aan bod komen, van wormpompen tot centrifugaalpompen.

Niet onbelangrijk is de nodige kennis die gedeeld wordt wat betreft pomponderdelen, op tijd vervangen van de slijtende delen kan een hoop kosten en stilstand van een bedrijfsproces voorkomen. In de cursus wordt onder andere verteld hoe slijtage en aan welke delen dit vooral te herkennen is.

iNSPECTIE EN ONDERHOUD AAN POMPEN

Over de cursus

Inspectie en Onderhoud

CURSUS VOOR UW ORGANISATIE

Bij de cursussen van de Industrial Pump Group is het gebruikelijk dat de organisatie deze cursus organiseert voor haar werknemers. De cursusleider van IPG zal op locatie langkomen om de cursus in een of meerdere dagen te geven. Andere mogelijkheden zijn ook denkbaar, zo ook een cursus 1 op 1 met de cursusleider.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor u klaar.
Neem snel contact op via het formulier of bel
op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur .
Tel. (0251) 222 566OOK DE VOLGENDE CURSUSSEN WORDEN AANGEBODEN DOOR IPG:

CURSUS

BASISKENNIS POMPEN

cursus

inspectie en onderhoud

cursus

Asafdichtingen/ Mech.Seals

cursus

Kleppen en Afsluiters

cursus

Assen en lagers

Naar boven