• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0
  • Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

uw merkonafhankelijke partner in het vinden van de juiste pompoplossing

reviseren, adviseren en verkoop

De Industrial Pump Group Nederland is sinds 2003 uw partner in het vinden van geschikte oplossingen voor uw te verpompen medium.
Diverse pompexperts binnen het team van IPG hebben meer dan 30 jaar ervaring met het reviseren, adviseren en verkopen van pompen voor industriële toepassingen.

Verkoop en advies

Er zijn veel verschillende soorten pompen en evenzovele applicaties, denk bijvoorbeeld aan een dompel-, circulatie- of bronpomp. Door deze diversiteit van pompen is het verstandig om goed geïnformeerd te zijn over wat voor type pomp benodigd is voordat u er een aanschaft of laat reviseren. Het IPG team met diverse pompexperts kunt u altijd adviseren over de best mogelijke oplossing voor uw applicatie en kunt u tevens hierbij ondersteunen met de aanschaf en installatie van de pomp.

IPG heeft met diverse pompfabrikanten sterke relaties en kunt u hierom goed adviseren in het aanschaffen van vele type en merken pompen. Zo is de Industrial Pump Group de Nederlandse importeur van SAER en officieel dealer van o.a. LowaraGrundfos en Seepex.

 

Revisie

Het onderhoud van uw pomp is belangrijk. Om uw proces zo vloeiend mogelijk te laten lopen is het van belang dat de pompen regelmatig gecontroleerd worden op slijtage, dit kan eventuele storingen voorkomen.
Mocht de pomp toe zijn aan revisie is het altijd fijn te weten dat u op een team van experts kan rekenen wanneer u uw pomp laat reviseren door de Industrial Pump Group.
Er zijn diverse soorten en maten pompen, maar IPG heeft met vele pompfabrikanten goede relaties en voldoende kennis voor het reviseren van diverse type pompen.
IPG reviseert o.a. centrifugaal-, meertraps-, splitcase-, wormpompen. Deze revisies die zowel in een van de werkplaatsen van IPG kan plaats vinden als op locatie worden allen volgens de VCA(**) richtlijnen uitgevoerd.

Ons CO2-neutrale pand en circulaire revisies

Bij de Industrial Pump Group zetten we ons in voor duurzaamheid en circulair denken in al onze bedrijfsactiviteiten. Ons bedrijfspand, gedeeld met Microtechniek, is een voorbeeld van deze toewijding, waarbij we met trots kunnen zeggen dat het volledig CO2-neutraal is. Uitgerust met 2350 zonnepanelen op het dak genereren we hernieuwbare energie, waarmee we onze ecologische voetafdruk minimaliseren en bijdragen aan een groenere toekomst.

Advies en verkoop

De best mogelijke oplossing voor uw applicatie

Er zijn veel verschillende soorten pompen en evenzovele applicaties, denk bijvoorbeeld aan een dompel-, circulatie- of bronpomp. Door deze diversiteit van pompen is het verstandig om goed geïnformeerd te zijn over wat voor type pomp benodigd is voordat u er een aanschaft of laat reviseren. Het IPG team met diverse pompexperts kunt u altijd adviseren over de best mogelijke oplossing voor uw applicatie en kunt u tevens hierbij ondersteunen met de aanschaf en installatie van de pomp.

IPG heeft met diverse pompfabrikanten sterke relaties en kunt u hierom goed adviseren in het aanschaffen van vele type en merken pompen. Zo is de Industrial Pump Group de Nederlandse importeur van SAER en officieel dealer van o.a. Lowara, Grundfos en Seepex.

 Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij werken volgens de richtlijnen

veilig en betrouwbaar

Certificaten

Bij de Industrial Pump Group Nederland staat veiligheid en betrouwbaarheid 
op #1. 

 

ISO 9001

IPG is trots om te kunnen zeggen dat het ISO 9001 gecertificeerd is. Deze certificering bevestigt ons streven naar kwaliteit en klanttevredenheid, en toont aan dat we voldoen aan de internationale normen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Bij IPG geloven we dat het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten van het grootste belang is, en het behalen van deze certificering is een bewijs van ons toewijdingsniveau.

VCA** CERTIFICERING

Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven is VCA dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld. Bedrijven met een VCA** certificaat houden zich naast veiligheids-, gezondheids- en milieuactiviteiten ook bezig met beleid, structuur en planvorming op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Erkend leerbedrijf

In de industriële sector zullen altijd vakmensen benodigd zijn, de toekomstige vakmensen worden nu als student klaar gestoomd voor de praktijk. Om deze studenten het fijne van het vak ‘pompmonteur’ te leren biedt IPG zich aan als leerbedrijf. 

Zo helpt de Industrial Pump Group mee aan de ontwikkeling van nieuwe, getalenteerde vakmensen voor de toekomst.

Lid koninklijke metaalunie

De Industrial Pump Group Nederland is sinds 2014 lid van de Koninklijke Metaalunie, dit is de ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal en telt landelijk meer dan 15.000 leden binnen de sectoren van metaal en techniek.

De medewerkers van Metaalunie komen samen op voor de belangen van het MKB-metaal én sectoren die direct iets met metaal te maken hebben. 

OOK TRAINING OP LOCATIE

cursussen

Bij de Industrial Pump Group kunt u als organisatie een cursus laten organiseren voor een of meerdere van uw werknemers.
De deelnemers van de cursussen, meestal monteurs, zullen basiskennis en diverse tips mee krijgen van het gekozen onderwerp.

Bovenstaande cursussen worden aangeboden door IPG en kan geheel verzorgd worden op uw locatie. De cursusleider zal de gehele cursus voor u organiseren en op locatie de kennis overdragen.

De onderwerpen waar IPG cursussen van aanbiedt vindt u onderstaand, voor overige cursussen kunt u altijd vrijblijvend informeren en contact opnemen.

CURSUS

BASISKENNIS POMPEN

cursus

inspectie en onderhoud

cursus

Asafdichtingen/ Mech.Seals

cursus

Kleppen en Afsluiters

cursus

Assen en lagers

Naar boven