• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

Officieel dealer van

Vogel

De Oostenrijkse pompfabrikant valt tegenwoordig onder het Xylem-merk. Vogel pompen richt zich op diverse applicaties: van schoon water tot chemische stoffen en/of zelfs explosiegevaarrijke stoffen. Deze pompen garanderen dan ook kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Vogel series

Bekijk hier onder enkele series Vogel pompen, staat de voor u gewenste pomp er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vogel LSN serie | Industrial Pump Group

Vogel Serie

Vogel LSN Serie

Chemienorm endsuction pomp (ATEX) volgens ISO 2858 / DIN 24256.
Capaciteit tot 450 m3/hr.

Vogel LSB serie | Industrial Pump Group

Vogel Serie

Vogel LSB Serie

Horizontale meertrapspomp volgens ISO 2858 + B5 motor (ATEX).
Geschikt voor het verpompen van medium met een temperatuur tussen de -40 tot 180 °C.

Vogel LN serie | Industrial Pump Group

Vogel Serie

Vogel LN, L Serie

RVS Waternorm pomp volgens EN 733 / DIN 24255.
Capaciteit: tot 600 m3/hr.

Lowara-e-ixp | Industrial Pump Group

VOGEL VERANGER

LOWARA E-IXP SERIE

De chemienorm pomp van Lowara.
Een ideale vervanger voor diverse Vogel pompen.

Vrijblijvend

Contact opnemen

Een Xylem merk

Vogel is nu Lowara

Door de continue focus op de industriële markt zal Vogel Pumpen sinds een aantal jaar verder gaan onder het vlaggenschip van Xylem: Lowara.

In de toekomst zal Vogel Pumpen de Lowara Vogel-serie worden genoemd en deel uitmaken van de totale Lowara-portfolio van pompen. De nieuw gelabelde Lowara Vogel-serie omvat zware aanzuigende pompen zoals meertrapspompen en grote bronpompen.

De Lowara Vogel-serie zal het rijke 105-jarige erfgoed van Vogel binnen de zware industriële pompsector voortzetten en is dus nog steeds beschikbaar bij de Industrial Pump Group Nederland. Wie naast vele jaren ervaring met Vogel pompen ook veel ervaring hebben met het Lowara product.

De Lowara Vogel-serie pompen versterken het Lowara-aanbod aanzienlijk, waardoor het potentiële toepassingsgebied buiten de commerciële en residentiële sector wordt uitgebreid naar nieuwe industriële sectoren. Zoals olie en gas, mijnbouw, energieopwekking en staalfabrieken; versterking van de positie als marktleider in pompoplossingen.

VOGEL PUMPEN VOOR INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

Deze pompen worden veel gebruikt in de industriële markt. Dat is niet gek wanneer u ziet dat diverse types in ATEX te verkrijgen zijn. De pompen zijn ook zeer geschikt voor het verpompen van chemische stoffen. De diverse type pompen kunnen oplopen tot een capaciteit van ca. 5000 m3/uur en een opvoerhoogte van 850 mwk.

VOGEL ONDERDELEN EN REVISIE

Ondanks dat Vogel pompen verder gaat als Lowara kan de Industrial Pump Group Nederland u helpen bij het leveren van onderdelen of reviseren van uw Vogel pomp.

VERVANGEN VAN EEN VOGEL POMP

OFFICIEEL LOWARA DEALER

Als officieel Lowara dealer en met meer dan 30 jaar ervaring in de pompenbranche is de Industrial Pump Group dé ideale partner voor advies, revisie en leveren van nieuwe pompen als vervanger van uw huidige Vogel pomp.

Naar boven