• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

Industrial Pump Group

POMP KENNISCENTRUM

Welkom bij het Pomp Kenniscentrum van IPG! Hier vindt u een uitgebreide bron van informatie over alles wat met pompen te maken heeft. Van basisprincipes en productinformatie tot installatie- en onderhoudstips, ons kenniscentrum biedt waardevolle inzichten en praktische kennis. Ontdek de nieuwste innovaties en trends in de pompindustrie, bekijk onze technische handleidingen en lees artikelen van onze experts. Of u nu een professional bent of gewoon meer wilt weten over pompen, het Pomp Kenniscentrum is uw go-to bron voor alles wat met pompen te maken heeft.

Begrippenlijst

Bij IPG zijn we trots op onze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van pompen. In ons online Pomp Kenniscentrum vindt u een schat aan informatie over basisbegrippen en principes die essentieel zijn voor iedereen die met pompen werkt. Van de werking van verschillende pompsoorten tot aan geavanceerde technische details, wij hebben alles zorgvuldig voor u uitgeschreven.

Maar onze service gaat verder dan alleen online informatie. Wij begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften en uitdagingen heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte cursussen aan, specifiek ontworpen om uw team te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om optimaal met onze pompen te werken. Onze cursussen variëren van basistrainingen tot geavanceerde technische workshops en worden gegeven door onze ervaren experts.

Onze op maat gemaakte trainingen kunnen plaatsvinden bij u op locatie of in onze moderne trainingsfaciliteiten. We zorgen ervoor dat uw team niet alleen begrijpt hoe onze pompen werken, maar ook hoe ze deze efficiënt kunnen installeren, onderhouden en probleemoplossingen kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen met een op maat gemaakt trainingsprogramma.

Naar boven