• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0
  • Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

Onze klanten zeggen 8,6   Op basis van 136 reviews

Efficiëntie en betrouwbaarheid

Verticale turbinepompen

Verticale turbinepompen worden gebruikt voor het verpompen van vloeistoffen uit diepe putten of bronnen. Deze pompen hebben een verticale as en waaier, waardoor ze efficiënt en betrouwbaar zijn. Deze gids biedt een diepgaand inzicht in de werking van verticale turbinepompen, hun toepassingen en voordelen. Het bespreekt ook de verschillende soorten verticale turbinepompen, hun constructie en de selectiecriteria voor het kiezen van de juiste pomp voor een bepaalde toepassing. Deze gids helpt engineers en operators om de juiste keuzes te maken bij het selecteren en installeren van verticale turbinepompen voor hun projecten.

Verhoog de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw diepwaterpompen met verticale turbinepompen

Verticale turbinepompen worden gebruikt voor het oppompen van vloeistoffen uit diepe putten en bronnen. Deze pompen bieden betrouwbaarheid en efficiëntie, vooral in toepassingen waar een hoge opvoerhoogte vereist is. Ze zijn geschikt voor gebruik in verschillende industrieën, waaronder de chemische, olie- en gas-, mijnbouw-, water- en afvalwaterbehandelingsindustrie.

Deze pompen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen corrosieve en abrasieve vloeistoffen en zijn geschikt voor gebruik in zowel bovengrondse als ondergrondse toepassingen. De verticale constructie maakt het mogelijk om de pomp in een kleinere ruimte te plaatsen, waardoor het installatieproces eenvoudiger wordt.

In deze gids bespreken we de voordelen van het gebruik van verticale turbinepompen, de verschillende toepassingen en de belangrijkste selectiecriteria om ervoor te zorgen dat u de juiste pomp kiest voor uw specifieke project.

 

Optimaliseer uw waterbeheer met verticale turbinepompen

Verticale turbinepompen bieden een oplossing voor het oppompen van water uit diepe putten en bronnen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen, zoals waterbeheer, irrigatie en drinkwaterproductie. De constructie van deze pompen maakt het mogelijk om ze in kleinere ruimtes te plaatsen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel bovengrondse als ondergrondse toepassingen.

Met hun betrouwbaarheid en efficiëntie zijn verticale turbinepompen een belangrijk onderdeel van de waterindustrie en worden ze veelvuldig gebruikt in de landbouw, de mijnbouw, de olie- en gasindustrie, de chemische industrie en de water- en afvalwaterbehandeling. In deze gids bespreken we de belangrijkste voordelen van het gebruik van verticale turbinepompen en de belangrijkste selectiecriteria om ervoor te zorgen dat u de juiste pomp kiest voor uw specifieke waterproject.

Een greep uit onze klanten

Uitmuntende en toegankelijke klantondersteuning bij elk contactmoment!

Inzet is perfect en zeer dienstverlenend. Zowel telefonisch, tijdens geplande realisatie en ongeplande storingen.

Projectleider RGR bij afvalwerker in Nederland. 

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Uitstekende ervaring met IPG: professionaliteit, kwaliteit en proactieve probleemoplossing!

Als werkvoorbereider ervaar ik IPG als zeer professioneel. Ze streven naar kwaliteit, denken mee over verbeteringen en verhelpen storingen snel om stilstand te minimaliseren.

Werkvoorbereider storingen bij een waterschap.  

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Een betrouwbare partner met uitmuntende service en klantgerichte adviezen!

Ik ervaar IPG als een zeer goede partner, een bedrijf die service hoog in de vaandel heeft staan, en met de klanten meedenkt en adviseert.

Werkvoorbereider Technische Dienst bij afvalverwerker in Nederland.

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐ 4/5

Vrijblijvend

Contact opnemen

Hoe kiest u de beste verticale turbinepomp voor uw waterproject?

Verticale turbinepompen zijn een veelzijdige oplossing voor het oppompen van water uit diepe putten en bronnen. Ze worden gebruikt in verschillende industrieën zoals landbouw, mijnbouw, olie- en gasindustrie, chemische industrie, en water- en afvalwaterbehandeling. Deze pompen zijn ontworpen voor zowel bovengrondse als ondergrondse toepassingen en kunnen worden geoptimaliseerd voor verschillende soorten waterprojecten, zoals irrigatie, drinkwaterproductie en waterbeheer.

Maar hoe kies je nu de juiste verticale turbinepomp voor jouw specifieke waterproject? In deze gids bespreken we de belangrijkste selectiecriteria, zoals de diepte van de put, de capaciteit, de vereiste druk, het vermogen, de materialen, en de omgevingsfactoren. We geven ook tips voor onderhoud en reparatie van verticale turbinepompen, zodat je de levensduur van de pomp kunt verlengen en de operationele kosten kunt verlagen.

Of je nu een boer bent die op zoek is naar een oplossing voor irrigatie, een waterbedrijf dat drinkwater produceert, of een industrieel bedrijf dat water nodig heeft voor zijn processen, deze gids helpt je bij het kiezen van de beste verticale turbinepomp voor jouw specifieke waterproject.

LEES MEER OVER

Flygt pompen

LEES MEER OVER

Sulzer pompen

LEES MEER OVER

Handol pompen

Lees meer over

Düchting pompen

Advies en verkoop

De best mogelijke oplossing voor uw applicatie

Er zijn veel verschillende soorten pompen en evenzovele applicaties, denk bijvoorbeeld aan een dompel-, circulatie- of bronpomp. Door deze diversiteit van pompen is het verstandig om goed geïnformeerd te zijn over wat voor type pomp benodigd is voordat u er een aanschaft of laat reviseren. Het IPG team met diverse pompexperts kunt u altijd adviseren over de best mogelijke oplossing voor uw applicatie en kunt u tevens hierbij ondersteunen met de aanschaf en installatie van de pomp.

IPG heeft met diverse pompfabrikanten sterke relaties en kunt u hierom goed adviseren in het aanschaffen van vele type en merken pompen. Zo is de Industrial Pump Group de Nederlandse importeur van SAER en officieel dealer van o.a. Lowara, Grundfos en Seepex.

 Neem vrijblijvend contact met ons op

DUURZAAM EN EFFICIËNT

Laat uw pomp reviseren

Verticale turbinepompen

Meest gestelde vragen

Naar boven