• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

Leverancier van

Sulzer

Sulzer is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van de productie en levering van hoogwaardige pompen en systemen. Het bedrijf is opgericht in 1834 en heeft sindsdien een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van technologieën voor pompen, afvalwaterbehandeling en energie-efficiëntie.

Sulzer series

Bekijk hier onder enkele series Sulzer pompen, staat de voor u gewenste pomp er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sulzer splitcase pompen | Industrial Pump Group

Sulzer fabriceert

Splitcase pompen

Breed scala aan axiaal gesplitste pompen met dubbele aanzuiging, zowel enkelvoudige als meertraps uitvoeringen

Sulzer dompelpompen | Industrial Pump Group

Sulzer fabriceert

Dompelpompen voor zware toepassingen

Sulzer's serie heavy-duty afvalwater dompelpompen is ontworpen om afvalwater te verwerken met veel verontreinigingen, waaronder vaste stoffen.

Sulzer Slurrypompen | Industrial Pump Group

Sulzer fabriceert

Slurry pompen

Slurry pompen worden gebruikt voor toepassingen waarbij vaste stoffen in de vloeistofstroom aanwezig zijn.

Axial Flow pompen | Industrial Pump Group

Sulzer fabriceert

Axial flow pompen

Vrijblijvend

Contact opnemen

optimale prestaties

Inzetbaar in diverse industrieën

Sulzer biedt een breed scala aan pompen voor verschillende toepassingsgebieden, waaronder waterbehandeling, chemie, olie en gas, energie, papier- en houtverwerking en de mijnbouw. Deze pompen zijn ontworpen om de hoogste prestaties te leveren en zijn gebouwd met de nieuwste technologieën voor efficiëntie en duurzaamheid.

Centrifugaalpompen

Een van de meest populaire producten van Sulzer is de centrifugaalpomp. Dit type pomp is ideaal voor het verplaatsen van vloeistoffen en gas door middel van snelle rotatie van een rotor. Centrifugaalpompen van Sulzer zijn speciaal ontworpen voor de meest veeleisende omgevingen en kunnen een uitstekende prestatie en duurzaamheid garanderen.

Pompoplossingen

Sulzer is een toonaangevende producent van hoogwaardige pompoplossingen voor diverse industrieën en toepassingen. Het bedrijf biedt een breed scala aan centrifugaalpompen, verdringerpompen en mixers, die zijn ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende behoeften van klanten. Met meer dan 180 jaar ervaring in de pomptechnologie en wereldwijd opererende productiefaciliteiten, beschikt Sulzer over de expertise om de best presterende pompoplossingen te ontwikkelen en te leveren. Het bedrijf is ook toonaangevend op het gebied van digitale oplossingen en diensten, waarmee klanten hun pompprestaties kunnen optimaliseren en onderhoud kunnen verbeteren. Of het nu gaat om de chemische, olie- en gas-, water- en afvalwater-, of andere industrieën, Sulzer heeft de pompoplossingen die u zoekt.

DIVERSE VOORDELEN

WAAROM KIEZEN VOOR SULZER POMPEN?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een industriële pomp van Sulzer. Enkele belangrijke factoren zijn hun bewezen betrouwbaarheid, efficiëntie, hoge kwaliteit, expertise en ervaring in de sector en uitgebreid assortiment, evenals hun toonaangevende technologieën en innovatieve ontwerpen die zijn geoptimaliseerd voor verschillende toepassingen en industrieën.

Naar boven