• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

Retourbeleid webshop

Retourbeleid Industrial Pump Group Nederland BV:

  1. Standaard fabrieksgarantie: Op alle pompen die via onze webshop op industrialpumps.nl worden gekocht, is de standaard fabrieksgarantie van toepassing. Deze garantie dekt eventuele fabricagefouten of defecten. Mocht uw pomp binnen de garantieperiode defect raken, neem dan contact met ons op voor instructies over garantieclaims en reparatieprocedures.

  2. Retourtermijn: Indien u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, heeft u het recht om de pomp binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Deze retourtermijn biedt u de mogelijkheid om de pomp te beoordelen en te beslissen of deze aan uw verwachtingen voldoet. Houd er rekening mee dat de pomp ongebruikt moet zijn en in de originele verpakking moet worden teruggestuurd.

  3. Kosten retourzending: De kosten voor het retourneren van de pomp zijn voor rekening van de kopende partij. Wij raden u aan om de pomp te verzekeren en te voorzien van een traceerbare verzendmethode om eventuele verliezen of schade tijdens het transport te voorkomen. Industrial Pump Group Nederland BV is niet verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies tijdens het retourtransport.

  4. Terugbetaling: Zodra we de geretourneerde pomp hebben ontvangen en gecontroleerd op de bovengenoemde voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. We streven ernaar om de terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending te verwerken. Houd er rekening mee dat de terugbetaling wordt uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode die u heeft gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

  5. Retourprocedure: Voor het retourneren van een pomp dient u contact op te nemen met onze klantenservice via [klantenservice e-mailadres] of [klantenservice telefoonnummer]. Onze klantenservicemedewerkers zullen u voorzien van de benodigde instructies voor het retourneren en eventuele verdere ondersteuning bieden. Zorg ervoor dat u de reden van retour vermeldt, samen met uw bestelgegevens, om het retourproces soepel te laten verlopen.

Let op: Dit retourbeleid is specifiek voor pompen die zijn gekocht via onze webshop op industrialpumps.nl. Voor eventuele andere producten of speciale bestellingen kunnen afwijkende retourvoorwaarden gelden. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Bedankt voor uw begrip en medewerking. Wij streven ernaar om uw retourzendingen soepel en efficiënt af te handelen. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Naar boven