• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0
  • Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Pompen voor huishoudelijke toepassingen

Water verpompen

Pompen voor huishoudelijke toepassingen zijn ontworpen om verschillende soorten vloeistoffen te verpompen in en rondom het huis. Denk hierbij aan water voor irrigatie, afvalwater, regenwater en grondwater. Deze pompen bieden een efficiënte manier om deze vloeistoffen te verplaatsen en zijn daarom populair bij huishoudelijk gebruik.

Een van de belangrijkste voordelen van pompen voor huishoudelijke toepassingen is dat ze zorgen voor een efficiënte verplaatsing van water en andere vloeistoffen. Ze zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten en vermogens om aan de specifieke behoeften van de gebruiker te voldoen. Daarnaast zijn er speciale pompen beschikbaar voor specifieke toepassingen zoals dompelpompen voor het wegpompen van water bij overstromingen.

Pompen voor huishoudelijke toepassingen kunnen ook helpen om water te besparen en de levensduur van huishoudelijke apparaten te verlengen, zoals wasmachines en vaatwassers. Door het gebruik van deze pompen kan het water efficiënt worden verplaatst en hergebruikt voor andere toepassingen.

Leegpompen van ondergelopen ruimtes

Dompelpompen zijn speciaal ontworpen om ondergedompeld te worden in vloeistoffen en zijn daarom perfect voor het leegpompen van ondergelopen ruimtes. Denk hierbij aan kelders, zwembaden, vijvers en andere ondergelopen ruimtes.

Dompelpompen voor huishoudelijk gebruik zijn gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Ze zijn beschikbaar in verschillende capaciteiten en vermogens, afhankelijk van de grootte van de ruimte die moet worden leeggepompt. Daarnaast zijn deze pompen vaak voorzien van handige functies, zoals automatische aan- en uitschakeling, om het gebruiksgemak te vergroten.

Dompelpompen zijn ook geschikt voor het verpompen van andere vloeistoffen zoals regenwater en afvalwater. Ze zijn efficiënt en betrouwbaar en worden vaak gebruikt in huishoudelijke toepassingen.

Centrifugaalpompen voor huishoudelijk gebruik

Centrifugaalpompen zijn een veelgebruikte pomp voor huishoudelijke toepassingen. Ze zijn betrouwbaar en efficiënt in het verplaatsen van vloeistoffen, zoals water, afvalwater en regenwater. Centrifugaalpompen werken op basis van het principe van centrifugale kracht, waarbij de vloeistof wordt opgezogen en versneld naar de buitenkant van de pomp en vervolgens via de uitlaat wordt afgevoerd.

Deze pompen zijn beschikbaar in verschillende maten en vermogens, afhankelijk van de specifieke toepassing. Centrifugaalpompen voor huishoudelijk gebruik zijn ontworpen om een lange levensduur te hebben en zijn gemakkelijk te onderhouden en te installeren. Daarnaast zijn ze vaak energiezuinig en leveren ze een hoge efficiëntie, waardoor ze populair zijn bij huishoudelijk gebruik.

Van uit een bron uw tuin besproeien

Bronpompen zijn een type pomp dat speciaal is ontworpen om water uit een bron of grondwater op te pompen. Ze zijn uitermate geschikt voor huishoudelijk gebruik, bijvoorbeeld voor het besproeien van de tuin of voor het leveren van water aan het huishouden.

Een van de voordelen van bronpompen is dat ze efficiënt werken en water kunnen oppompen uit diepere bronnen. Daarnaast zijn ze duurzaam en hebben ze een lange levensduur. Bronpompen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten en vermogens, afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker.

Waterpompen huishoudelijk | Industrial Pump Group

Vrijblijvend

Contact opnemen

Breed assortiment

Diverse merken huishoudelijke pompen

Er zijn diverse merken die zich specialiseren in het produceren van pompen voor huishoudelijke toepassingen, waaronder bijvoorbeeld SAER, Lowara en Ebara dit zijn bekende merken voor deze toepassing. Deze merken bieden verschillende soorten huishoudelijke pompen aan, zoals centrifugaalpompen, dompelpompen, bronpompen en meer, om aan de diverse behoeften van huishoudelijke gebruikers te voldoen.

Centrifugaal pompen huishoudelijk | Industrial Pump Group

LEES MEER OVER

Centrifugaalpompen

Bronpompen huishoudelijk | Industrial Pump Group

LEES MEER OVER

BRONPOMPEN

Dompelpompen huishoudelijk | Industrial Pump Group

LEES MEER OVER

Dompelpompen

Ontwateringspompen huishoudelijk | Industrial Pump Group

LEES MEER OVER

Ontwatering

Advies en verkoop

De best mogelijke oplossing voor uw applicatie

Er zijn veel verschillende soorten pompen en evenzovele applicaties, denk bijvoorbeeld aan een dompel-, circulatie- of bronpomp. Door deze diversiteit van pompen is het verstandig om goed geïnformeerd te zijn over wat voor type pomp benodigd is voordat u er een aanschaft of laat reviseren. Het IPG team met diverse pompexperts kunt u altijd adviseren over de best mogelijke oplossing voor uw applicatie en kunt u tevens hierbij ondersteunen met de aanschaf en installatie van de pomp.

IPG heeft met diverse pompfabrikanten sterke relaties en kunt u hierom goed adviseren in het aanschaffen van vele type en merken pompen. Zo is de Industrial Pump Group de Nederlandse importeur van SAER en officieel dealer van o.a. Lowara, Grundfos en Seepex.

 Neem vrijblijvend contact met ons op

Vrijblijvend pompadvies

De Industrial Pump Group (IPG) is gespecialiseerd is in het leveren van een breed scala aan pompen voor diverse toepassingen, waaronder afvalwater transport. Als u op zoek bent naar een pomp voor afvalwater transport, kan IPG u uitstekend adviseren bij het selecteren van de juiste pomp voor uw specifieke toepassing.

Hulp bij het selecteren van de juiste pomp nodig? De experts van IPG zitten voor u klaar, neem vrijblijvend contact op via: (0251) 222 566 of info@industrialpumps.nl.

Huishoudelijke pompen | Industrial Pump Group

Huishoudelijke pompen

Meest gestelde vragen

Naar boven