• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Pomprevisie

Duurzaam en circulair

Pomprevisie is een duurzame en circulaire oplossing voor het onderhoud en de vervanging van uw pompen. In plaats van nieuwe pompen aan te schaffen, worden uw bestaande pompen gereviseerd en opnieuw gebruikt, waardoor de hoeveelheid afval en de uitstoot van CO2 worden verminderd. Bovendien zorgt het gebruik van gereviseerde pompen voor een verbetering van de prestaties en efficiëntie van uw productieproces.

Kostenbesparend

Het gebruik van gereviseerde pompen zorgt voor een verbetering van de prestaties en efficiëntie van uw productieproces, waardoor u minder energie verbruikt en de levensduur van uw productie-uitrusting verlengt. Dit resulteert op zijn beurt in een verlaging van de kosten en een verbetering van de duurzaamheid van uw bedrijfsvoering.

Uw duurzame partner

De Industrial Pump Group is de ideale partner voor uw pomprevisie. Met een team van ervaren en gekwalificeerde monteurs, bieden wij hoogwaardige revisies en reparaties voor een breed scala aan pompen. Bovendien bieden wij ondersteuning bij het verbeteren van de prestaties en efficiëntie van uw productieproces door middel van technische analyse en aanbevelingen.

Bij IPG staat duurzaamheid en circulair denken voorop. In ons streven naar een groenere toekomst zijn we niet alleen toegewijd aan het verminderen van afval en uitstoot door het hergebruik van bestaande materialen en componenten, maar we nemen ook actieve stappen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ons bedrijfspand, waarin we zijn gevestigd, is volledig CO2-neutraal en draagt bij aan een duurzamere wereld. Met maar liefst 2350 zonnepanelen op het dak genereren we onze eigen hernieuwbare energie, wat niet alleen de impact op het milieu vermindert, maar ook bijdraagt aan een aanzienlijke verlaging van de totale kosten van uw pomponderhoud. Door te kiezen voor de Industrial Pump Group kiest u niet alleen voor hoogwaardige pompservices, maar ook voor een partner die duurzaamheid integreert in elk aspect van haar bedrijfsvoering.

LAAT UW POMP REVISEREN

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

De diversiteit in de type pompen is enorm. De eerder genoemde specialisten uit het revisie-team van IPG heeft voldoende kennis, middelen en sterke relaties met diverse pompmerken om een groot aantal verschillende type pompen te kunnen reviseren. IPG reviseert o.a. centrifugaal-, meertraps-, splitcase-, wormpompen en wellicht binnenkort uw pomp?

 Neem vrijblijvend contact met ons op

Industrial Pump Group

revisiepartner met meer dan 30 jaar ervaring

Duurzame revisie

Meest gestelde vragen

Naar boven