• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Officieel dealer van

Netzsch

Het van oorsprong Duitse bedrijf Netzsch fabriceert al meer dan 60 jaar (worm)pompen. In de loop van de jaren heeft deze fabrikant ontwikkelingscentra en productielocaties over de gehele wereld kunnen openen. In ruim dertig landen is Netzsch nu actief. Jarenlange ervaring, productkennis, innovatie en samenwerking met internationale klanten heeft er mede voor gezorgd dat Netzsch een grote speler is op het gebied van industriële (worm)pompen.

Netzsch series

Bekijk hier onder enkele series Netzsch pompen, staat de voor u gewenste pomp er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Netzsch-NEMO | Industrial Pump Group

Netzsch Serie

Netzsch NEMO® BY SERIE

Deze progressieve pomp kan worden gebruikt voor diverse toepassingen in de industrie waar een grote verscheidenheid aan verschillende stoffen verpompt dienen te worden of zeer nauwkeurig moeten worden gedoseerd.

Netzsch-NEMO N IPOS | Industrial Pump Group

Netzsch Serie

Netzsch NEMO® N-IPOS CY C.PRO® SERIE

Deze doseerpomp is uitermate geschikt voor het nauwkeurig doseren van een grote verscheidenheid aan chemicaliën in de milieute- en de chemische industrie. De pomp kan zowel agressieve als niet agressieve vloeistoffen verpompen.

Netzsch NEMO® BH | Industrial Pump Group

Netzsch Serie

Netzsch NEMO® BH HYGIËNISCHE POMP SERIE

Deze compacte blokpomp kan worden toegepast in zowel de food-, farmaceutische-, cosmetische- als de chemische- industrie.

Netzsch-M-ovas | Industrial Pump Group

Netzsch Serie

Netzsch M-OVAS® UNIVERSELE VERSNIJDER SERIE

Ideaal voor een biogas toepassing of wastewater plant.

Vrijblijvend

Contact opnemen

VOOR HET VERPOMPEN VAN VISKEUZE VLOEISTOFFEN EN VASTE DEELTJES

Dé krachtige en efficiënte oplossing

De absolute kracht van het Netzsch product ligt bij het verpompen van de dikkere vloeistoffen of een medium dat vaste delen bevat. Deze pompen zijn ontworpen voor een continue, drukstabiele en product vriendelijke behandeling van het te verpompen medium. Voor alle denkbare toepassingen binnen de industrie heeft Netzsch wel een oplossing.

Netzsch produceert meer dan 50.000 pompen per jaar en heeft meer dan 2.000 werknemers op meer dan 30 locaties wereldwijd. De Industrial Pump Group is officieel dealer van de Duitse fabrikant.

POMPEN VAN NETZSCH

Een Netzsch pomp is een verdringer pomp genoemd kunnen worden toegepast in de chemische-, voedings-, papier-, petrochemische- én gasindustrie. Het zijn ideale pompen voor het verpompen van pasta’s of andere dikke vloeistoffen, die vaste deeltjes (kunnen) bevatten.

Voor de werking van de pomp zijn de rotor en de stator van belang, de rotor bevind zich hierbij altijd in de stator. Wanneer dit schroefvormige onderdeel een draaiende beweging maakt zal het te verpompen medium zich verplaatsen naar de kamers in de stator. Voor meer informatie over dit type pomp kunt u ook bij ons terecht, vraag een van onze experts of bezoek deze pagina.

ONDERHOUD EN REVISIE

Onderhoud aan de pomp is het belangrijkste dat er is, goed en periodiek onderhoud zorgen er vaak voor dat stilstand van de pomp en dus ook uw systeem voorkomen kan worden. Voor onderhoud zijn soms originele onderdelen benodigd, deze Netzsch spare parts kunt u bij IPG als officiele dealer verkrijgen. Ook kunt is het mogelijk wanneer de pomp in storing staat deze revisie uit te besteden aan de experts van de Industrial Pump Group. Ons revisieteam heeft meer dan 30 jaar ervaring, zo ook met wormpompen.

Diverse voordelen

WAAROM KIEZEN VOOR NETZSCH POMPEN?

Netzsch pompen bieden efficiëntie en betrouwbaarheid bij het verpompen van viskeuze en vaste stoffen-houdende media. De pompen zijn ontworpen voor een continue, drukstabiele en productvriendelijke behandeling, en bieden oplossingen voor alle denkbare toepassingen in de industrie. Met hun wereldwijde aanwezigheid en expertise is Netzsch de ideale pomp voor het optimaliseren van pompprocessen en het realiseren van kostenbesparingen.

LOBBENPOMPEN

Netzsch ontwikkeld sinds 2002 ook een ander soort verdringer pompen, namelijk de lobbenpomp.

Simpel gezien is de werking het zelfde: door het ontstaan van ruimtes binnen de pomp kan het te verpompen medium verplaatst worden. Deze lobbenpompen worden vooral toegepast bij toepassingen waarbij vloeistoffen met een hoge viscositeit verpompt dienen te worden. Juist door de rustige verplaatsing van dit medium, is deze pomp uitermate geschikt voor het verpompen van kwetsbare vloeistoffen.

Naar boven