• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken

OFFICIEEL DEALER VAN

Grindex

De bouwklokpompen van Grindex zijn ontwikkeld voor de industrie en de bouw. Het Zweedse bedrijf dat in 1940 is opgericht heeft tegenwoordig een internationale bekendheid met hun sterke dompelpompen. Deze sterke bronpompen worden gefabriceerd van lichtgewicht en slijtvaste materialen.

Grindex series

Bekijk hier onder enkele series Grindex pompen, staat de voor u gewenste pomp er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Grindex serie

MINEX 1F/LITE/3F

Dompelpomp met luchtklep voor verontreinigde vloeistoffen.

Grindex serie

MINETTE

Dompelpomp, geschikt voor continu gebruik en verontreinigde vloeistoffen.

Grindex Serie

MEGA N/H

Dompelpomp voor verontreinigde vloeistoffen.

Grindex Serie

SALVADOR

Geschikt voor verontreinigde vloeistoffen en met een vrije doorlaat vaste delen tot 50 mm.

Onderdelen en onderhoud

REVISIE

Hoe slijtvast een pomp ook is, geen pomp ontkomt aan revisie. Voor zowel losse onderdelen als voor een complete revisie bent u bij de Industrial Pump Group Nederland aan het juiste adres. Als officieel dealer en een sterke relatie met de leverancier kunnen wij u helpen aan onderdelen of bij de revisie van uw pomp.

DRAINAGE SERIE

Het brede assortiment drainage pompen bied de oplossing voor alle toepassingen binnen de industriële, mijnbouw, bouw en gemeentelijke sector. De serie is zo innovatief mogelijk ontwikkeld om slijtage van diverse pomp onderdelen te voorkomen.

SLURRY SERIE

Naast drainage pompen produceert de Zweedse pompfabrikant ook pompen voor het verpompen van slurry. Deze pompen zijn sterk, robuust efficiënt én betrouwbaar. Ook de slurry pompen zijn geproduceerd met het oog op de beste prestaties, lage slijtage en lange levensduur.

Diverse voordelen

WAAROM KIEZEN VOOR GRINDEX POMPEN?

De pompen van Grindex worden gemaakt van de meest slijtvaste materialen, voor een langere levensduur. De pomp bevat een gemonteerde luchtklep en elektronische beveiliging waardoor deze kan drooglopen. In tegenstelling van standaard dompelpompen zijn deze pompen voorzien van een vortex waaier en een groter pomphuis voor een grotere vrije doorlaat.

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE
Naar Boven
Cookies

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.