• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

OFFICIEEL DEALER VAN

Grindex

UW BETROUWBARE PARTNER VOOR GRINDEX POMPEN EN ONDERDELEN

De bouwklokpompen van Grindex zijn ontwikkeld voor de industrie en de bouw. Het Zweedse bedrijf dat in 1940 is opgericht heeft tegenwoordig een internationale bekendheid met hun sterke dompelpompen. Deze robuuste pompen worden gefabriceerd van lichtgewicht en slijtvaste materialen en staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Grindex series

Bekijk hier onder enkele series Grindex pompen, staat de voor u gewenste pomp er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Grindex serie

MINEX 1F/LITE/3F

Dompelpomp met luchtklep voor verontreinigde vloeistoffen.

Grindex serie

MINETTE

Dompelpomp, geschikt voor continu gebruik en verontreinigde vloeistoffen.

Grindex Serie

MEGA N/H

Dompelpomp voor verontreinigde vloeistoffen.

Grindex Serie

SALVADOR

Geschikt voor verontreinigde vloeistoffen en met een vrije doorlaat vaste delen tot 50 mm.

Grindex Micro

Kleine dompelpomp geschikt voor verontreinigde vloeistoffen

Grindex Mini

Dompelpomp geschikt voor verontreinigde vloeistoffen

Grindex Minor N/H

Dompelpomp met vrije doorlaat voor vaste delen tot 10mm

Grindex Maxi N/H/L

Dompelpomp met een capaciteit tot 201 m3/h

Grindex Matador N/H

Dompelpomp met dubbele mechanical seal in oliebad SiC/SiC-Tun/Tun

Grindex Master N/H/SH

Dompelpomp geschikt voor verontreinigde vloeistoffen

Grindex Magnum N/H/L

Dompelpomp met een capaciteit tot 1260 m3/h

Grindex Solid

Dompelpomp met een vrije doorlaat vaste delen tot 38 mm

Grindex Sandy N/H

Dompelpomp voor verontreinigde vloeistoffen net max. tempratuur van 40°C

Grindex Senior

Geschikt voor verontreinigde vloeistoffen en met een vrije doorlaat vaste delen tot 80 mm

Grindex Bravo serie N/H

Dompelpomp voor verontreinigde vloeistoffen én slurry

Staat uw Grindex pomp hier niet tussen?

Onze pomp-experts helpen u graag met het vinden/leveren van uw benodigde pomp of onderdelen

Over Grindex

Grindex is een wereldleider in de technologie van elektrische dompelpompen voor veeleisende toepassingen zoals constructie, mijnbouw en zware industrie. Sinds 1960 is Grindex volledig toegewijd aan de ontwikkeling van elektrische dompelpompen van de hoogste kwaliteit, ontworpen zonder compromis voor professionele gebruikers wereldwijd. Het assortiment omvat pompen voor elke behoefte: drainage, slib en slurry, geschikt voor de meest uitdagende omgevingen.

Grindex streeft naar de hoogste kwaliteitsnormen en is gecertificeerd volgens de ISO 9001 kwaliteitsstandaard. Deze certificering garandeert dat alle processen, van ontwerp tot productie en testen, onder gecontroleerde kwaliteitsvoorwaarden worden uitgevoerd voor elke pomp die we maken. Grindex is sinds februari 1996 gecertificeerd en voldoet sindsdien aan deze norm.

ONDERDELEN EN ONDERHOUD

Hoe slijtvast een pomp ook is, geen pomp ontkomt aan revisie. Voor zowel losse onderdelen als voor een complete revisie bent u bij de Industrial Pump Group Nederland aan het juiste adres. Als officieel dealer en met een sterke relatie met de leverancier kunnen wij u helpen aan onderdelen of bij de revisie van uw pomp.

WAAROM KIEZEN VOOR GRINDEX POMPEN?

De pompen van Grindex worden gemaakt van de meest slijtvaste materialen, voor een langere levensduur. De pomp bevat een gemonteerde luchtklep en elektronische beveiliging waardoor deze kan drooglopen. In tegenstelling tot standaard dompelpompen zijn deze pompen voorzien van een vortex waaier en een groter pomphuis voor een grotere vrije doorlaat. Dit maakt de Grindex pompen ideaal voor veeleisende toepassingen waarbij betrouwbaarheid en continue werking essentieel zijn.

Vrijblijvend

Contact opnemen

DRAINAGE SERIE

Het brede assortiment drainagepompen biedt de oplossing voor alle toepassingen binnen de industriële, mijnbouw, bouw en gemeentelijke sector. De serie is zo innovatief mogelijk ontwikkeld om slijtage van diverse pomp onderdelen te voorkomen. Deze pompen zijn ontworpen om efficiënt te werken en een lange levensduur te bieden, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

SLURRY SERIE

Naast drainagepompen produceert de Zweedse pompfabrikant ook pompen voor het verpompen van slurry. Deze pompen zijn sterk, robuust, efficiënt én betrouwbaar. Ook de slurry pompen zijn geproduceerd met het oog op de beste prestaties, lage slijtage en lange levensduur. Ze zijn ideaal voor zware industriële toepassingen waar betrouwbaarheid en duurzaamheid cruciaal zijn.

Kwaliteitscontrole en certificering

Grindex is toegewijd aan het leveren van pompen van de hoogste kwaliteit en voldoet aan de ISO 9001 kwaliteitsnorm. Deze certificering garandeert dat elke pomp die Grindex produceert, is ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en getest onder strikte kwaliteitscontrole. Dit zorgt ervoor dat klanten altijd kunnen rekenen op de betrouwbaarheid en prestaties van Grindex pompen, ongeacht de toepassing of omgeving.

VRIJBLIJVEND CONTACT EN ADVIES

Heeft u specifieke vragen over Grindex pompen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te helpen bij al uw vragen en zorgen ervoor dat u snel en efficiënt de benodigde pompen en onderdelen ontvangt.

Naar boven