• Merkonafhankelijk pompadvies
 • + 30 jaar ervaring
 • Officieel dealer van topmerken
 • Just in time leveringen
0
0

Officieel dealer van

Wilo

IPG, uw vertrouwde partner voor Wilo pompen, biedt een breed scala aan hoogwaardige Wilo producten en onderdelen. Als officieel dealer van Wilo zijn wij trots om u te voorzien van de meest innovatieve en betrouwbare pompoplossingen die beschikbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe Wilo pomp of vervangende onderdelen, wij staan klaar om u te helpen.

Wilo series

Bekijk hier onder enkele series Wilo pompen, staat de voor u gewenste pomp er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilo cronobloc | Industrial Pump Group

Wilo Serie

WILO CRONOBLOC SERIE

Deze eentraps lagedruk centrifugaal blokpomp is geschikt voor transport van (koud en heet) water.

Wilo crononorm | Industrial Pump Group

Wilo Serie

WILO CRONONORM SERIE

Enkeltraps centrifugaal pomp gemonteerd op frame met axiale aanzuig.

Wilo drain | Industrial Pump Group

Wilo Serie

WILO DRAIN SERIE

Diverse (afvalwater)dompelpompen

Wilo Helix serie | Industrial Pump Group

Wilo Serie

WILO HELIX SERIE

Meertraps hogedrukpomp met een hoog rendement, bestaande uit massief roestvast staal.
In-line aangesloten.

Staat uw Wilo pomp hier niet tussen?

Onze pomp-experts helpen u graag met het vinden/leveren van uw benodigde pomp of onderdelen

Vrijblijvend

Contact opnemen

Innovatie sinds 1872

Geschiedenis van Wilo

Wilo begon in 1872 als koper- en bronsfabriek in Dortmund, Duitsland. Destijds produceerde de fabriek al distillatieapparatuur geschikt voor de drankenindustrie, waar Wilo nog altijd sterk in is. Wilo produceerde in 1928 de eerste verwarmingspomp ter wereld, dit was niet voor het laatst dat de fabriek een primeur had. In 2001 maakte de fabrikant de eerste hoogrendementspomp.

Momenteel is Wilo een van de grootste pompfabrikanten van de wereld met meer dan 7.700 medewerkers en 60 productie- en distributiebedrijven wereldwijd.

Alle pompen van de Duitse fabrikant hebben een hoge standaard en zijn van top kwaliteit. Deze pompen zijn innovatief en ontwikkeld met oog op toekomstige technologie- en markteisen.

Wilo pomp sterk in waterbeheer

Wilo focust zich op het ontwikkelen en verbeteren van pompen die hun dienst bewijzen in de gebouwentechniek, waar het betrouwbare en milieuvriendelijke pompen levert voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Sterk is dit merk ook in waterbeheer, waar het niet uit maakt of dit vuil-, afval of schoon water is. Wat voor de Industrial Pump Group interessant is zijn de pompen die Wilo produceert voor de industriële toepassingen, dit aanbod is zeer uitgebreid en geeft de experts van IPG diverse mogelijkheden voor het oplossen van het probleem van de klant.

Topkwaliteit pompen

Waarom kiezen voor Wilo pompen?

Wilo pompen zijn synoniem voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Als een van de grootste pompfabrikanten ter wereld, biedt Wilo een breed scala aan pompen die voldoen aan de hoogste standaarden. Enkele voordelen van Wilo pompen zijn:

 • Innovatieve technologie: Wilo staat bekend om haar vooruitstrevende technologieën en voortdurende innovatie. De pompen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de toekomst.
 • Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Wilo pompen zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden.
 • Energie-efficiëntie: Veel Wilo pompen zijn ontworpen met een hoog rendement, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.
 • Breed toepassingsgebied: Wilo pompen zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder waterbeheer, HVAC-systemen, industriële processen, en de voedingsmiddelenindustrie.

Diverse voordelen van een Wilo pomp

Wilo pompen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan types en modellen, waaronder centrifugaalpompen, dompelpompen, circulatiepompen en meer. Ze worden gebruikt in vele industrieën, waaronder:

 • Water- en afvalwaterbehandeling: Wilo pompen zijn essentieel voor de behandeling en het transport van schoon en afvalwater in diverse toepassingen.
 • HVAC-systemen: Wilo biedt efficiënte en betrouwbare pompen voor verwarming, ventilatie en airconditioningsystemen.
 • Voedingsmiddelenindustrie: Dankzij hun hygiënische ontwerp zijn Wilo pompen ideaal voor toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie.
 • Mijnbouw: Wilo pompen zijn robuust en betrouwbaar, perfect voor gebruik in de mijnbouwsector.
 • Chemische industrie: Wilo biedt oplossingen die bestand zijn tegen agressieve media, essentieel voor de chemische industrie.

Advies en verkoop

De best mogelijke oplossing voor uw applicatie

Er zijn veel verschillende soorten pompen en evenzovele applicaties, denk bijvoorbeeld aan een dompel-, circulatie- of bronpomp. Door deze diversiteit van pompen is het verstandig om goed geïnformeerd te zijn over wat voor type pomp benodigd is voordat u er een aanschaft of laat reviseren. Het IPG team met diverse pompexperts kunt u altijd adviseren over de best mogelijke oplossing voor uw applicatie en kunt u tevens hierbij ondersteunen met de aanschaf en installatie van de pomp.

IPG heeft met diverse pompfabrikanten sterke relaties en kunt u hierom goed adviseren in het aanschaffen van vele type en merken pompen. Zo is de Industrial Pump Group de Nederlandse importeur van SAER en officieel dealer van o.a. Lowara, Grundfos en Seepex.

 Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze service

Advies en ondersteuning op maat

Onze pomp-experts helpen u graag met het vinden van de juiste Wilo pomp of onderdelen voor uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het selecteren van de juiste pomp voor uw toepassing of het leveren van vervangende onderdelen, wij staan klaar om u te ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte.

Naar boven