• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Officieel dealer van

Seepex

SEEPEX ontwikkelt en produceert progressieve cavitatiepompen, macerators en controlesystemen. Zij bieden marktspecifieke productgroepen aan met krachtige reeksen die klanten op maat gemaakte oplossingen bieden.

Seepex series

Bekijk hier onder enkele series Seepex pompen, staat de voor u gewenste pomp er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Seepex Serie

SEEPEX SERIE N

Producten met een hoog aandeel vaste stof en vloeistoffen met verschillende viscositeiten.

Van deze serie hebben wij de uitvoeringen: BN, NS/N

Seepex Serie

Seepex SERIE D

De pompen uit deze serie zijn geschikt voor het afleveren en doseren van minimale hoeveelheden voor de diverse industrieën.

Van deze serie hebben wij de uitvoeringen: MD, MDP, MDC, MDTC, MDT, MDF

Seepex Serie

SEEPEX SERIE T

Vloeistoffen met een hoge viscositeit of niet-vloeibare producten kunnen met deze pompen worden verpompt. Pompen uit deze serie zijn ook leverbaar met hopper en/of schroef voor optimale producttoevoer.

Van deze serie hebben wij de uitvoeringen: BTQ, BT, BTM, BTE, BTI, BTHE/BTH, BTES, BTEI

Seepex Serie

SEEPEX SERIE CS

Deze Seepex pompen worden gebruikt in de chemische-, cosmetische-, farmaceutische- en voedingsindustrie. De CIP en SIP pompen voldoen aan de strengste eisen voor sterilisatie, reiniging en hygiëne. Hiermee wordt tegelijkertijd voldaan aan de 3-A sanitaire normen en richtlijnen van de EHEDG.

Van deze serie hebben wij de uitvoeringen: BCSO, BCSB, BTCS

Vrijblijvend

Contact opnemen

VERTEGENWOORDIGD IN MEER DAN 50 LANDEN

Wereldwijd succes

Met ruim 45 jaar ervaring heeft Seepex diverse innovaties ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit is ook een van de redenen waarom Seepex in meer dan 50 landen vertegenwoordigd is.

De Industrial Pump Group Nederland is officiële dealer van dit van oorsprong Duitse merk.

STERK IN DIVERSE TOEPASSINGEN

Door de betrouwbaarheid en innovatie van de Seepex pompen bied de fabrikant altijd een oplossing in diverse toepassingen. Zo zijn de (worm)pompen erg sterk in de volgende applicaties: Chemie, aardolie, gas, papier en milieutechniek.

REVISIETEAM IPG

Het revisieteam van de Industrial Pump Group bestaat uit diverse door Seepex opgeleide monteurs. Zij kunnen u ondersteunen bij de revisie van uw wormpomp.

De kennis van de cursus gecombineerd met de jaren lange ervaring van de monteurs maken IPG dé partner voor revisie van uw Seepex pomp.

Diverse voordelen

WAAROM KIEZEN VOOR SEEPEX POMPEN?

Seepex wormpompen zijn zeer efficiënte en betrouwbare pompen die geschikt zijn voor verschillende industrieën, waaronder chemie, voedsel en drank, water- en afvalwaterbehandeling. Het merk heeft een uniek ontwerp met een schroefvormige rotor die een gelijkmatige stroming creëert en viskeuze vloeistoffen kan verpompen.

Naar boven