• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Leverancier van

Goulds

ITT Goulds is een zeer bekend en gerespecteerd merk in de wereldwijde pompindustrie, dit komt omdat het zowel pompoplossingen heeft voor applicaties in  de olie- en gas-, mijnbouw-, energieopwekking-, chemische, pulp- en papiermarkten als in de algemene industriële markten.

Goulds series

Bekijk hier onder enkele series Goulds pompen, staat de voor u gewenste pomp er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Goulds Serie

GOULDS IC

Chemische procespompen

Goulds Serie

GOULDS 3175

Paper stock/process pumps

 

Goulds Serie

GOULDS 3410

Small capacity double suction pumps

Goulds Serie

GOULDS 3700

Single-stage, overhung process pump

Vrijblijvend

Contact opnemen

Meer dan 170 jaar

Lange gechiedenis

Al meer dan 170 jaar biedt Goulds Pumps oplossingen voor het verplaatsen van diverse media. Hierdoor is het een van de oudste bedrijven binnen de ITT Group waar de pompenfabrikant nog altijd onderdeel van uit maakt. In al deze actieve jaren is het bedrijf bezig geweest om hun pompen optimaal te optimaliseren om deze aan alle vereiste van de huidige tijd te voldoen.

Goulds systeem

Goulds is op technologisch gebied een van de leiders in de pomp-industrie, deze innovative pompfabrikant rust mede hierdoor al hun procespompen standaard uit met een systeem voor continue monitoring van de pompen. Deze pompen kunnen naast de standaard versie ook geleverd worden volgens diverse normen, denk hierbij aan ANSI en ISO.

Toepassingen

Het brede scala aan pompen zorgt er voor dat de centrifugaalpompen voor bijna elke industriële toepassing geschikt is. Deze pompen zijn bijvoorbeeld in te zetten bij applicaties waar (afval)water, papier/karton, olie, gas maar ook chemische media verpompt dienen te worden.

Diverse voordelen

WAAROM KIEZEN VOOR GOULDS POMPEN?

Goulds pompen bieden betrouwbare en efficiënte prestaties voor industriële toepassingen, dankzij hun robuuste constructie en geavanceerde technologieën. Het merk heeft een breed scala aan pompen voor verschillende toepassingen.

Naar boven