• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Officieel dealer van

Varisco

Varisco S.r.l. heeft altijd een duidelijke missie gehad: ontwerpen, produceren en distribueren van professionele pompen voor de algemene industrie en drainage. In het bijzonder levert de fabrikant pompen voor industrieel gebruik, drainage van bouwplaatsen, overstromingen en voor brandbestrijding in industriële en civiele gebouwen.

De italiaanse pompfabrikant is opgericht in 1932, tegenwoordig maakt het bedrijf deel uit van de wereldwijde Atlas Copco Group en staat het bekend als een handelsmerk van hoge kwaliteit met betrekking tot het ontwerp en de bouw van industriële pompen.

Varisco series

Bekijk hier onder enkele series Varisco pompen, staat de voor u gewenste pomp er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

VARISCO TYPE J | Industrial Pump Group

Varisco Serie

VARISCO TYPE J

This self-priming centrifugal pumps are suitable for pumping liquids with solids.

Varisco | ST-R | Industrial Pump Group

Varisco Serie

VARISCO TYPE ST-R

Snel zelf aanzuigende centrifugaalpompen met grote doorlaat,  type ST voor afvalwater, geschikt voor het verpompen van vloeistoffen met grote vaste delen.

Varisco Albatros ZD1 | Industrial Pump Group

Varisco Serie

VARISCO TYPE ZD – ALBATROSS, DIESEL POMPSET

Droog zelfaanzuigende hoog rendement pompen (73%) met semi-open waaier met grote doorlaat, geschikt voor het verpompen van vloeistoffen met grove vaste delen.

Varisco Type V | Industrial Pump Group

Varisco Serie

VARISCO TYPE V

De verdringer pompen of inwendig vertande tandwielpompen zijn geschikt voor vloeistoffen met een variërende viscositeit, zonder vaste delen. Ze worden gebruikt voor industriële installaties.

Varisco Type Z

Hoog rendement pompen met semi-open waaier, geschikt voor vloeistoffen met grove vaste delen

Varisco Type Vulcan

Wormpomp geschikt voor vloeistoffen met een variërende viscositeit en abrasieve delen

Varisco Type LB

Zelfaanzuigende membraanpompen geschikt voor viskeuze vloeistoffen met abrasieve delen

Varisco Type Thor

Dubbelwerkende geluidgedempte droog zelfaanzuigende zuigerpomp

Varisco Type V - Magneet gedreven

Magneetgedreven pompen hebben geen mechanische afsluitingen, zal geen lekkage optreden

Staat uw Varisco pomp hier niet tussen?

Onze pomp-experts helpen u graag met het vinden/leveren van uw benodigde pomp of onderdelen

Vrijblijvend

Contact opnemen

De sleutel tot het succes van de Varisco pompen

Innovatie en samenwerken

Het succes dat wordt behaald komt voort uit het ontwerpen en testen van de eigen machines, waardoor synergieën tussen interne en externe bronnen, zoals de Varisco universiteit, worden gecreëerd. Het onderliggende werk is altijd gericht op innovatie die de basis vormt van elk project, om de behoeften van een voortdurend evoluerende markt te interpreteren en te anticiperen, die in staat is klanten te ondersteunen bij het selecteren, installeren en onderhouden van pompen, die hun specifieke problemen kunnen oplossen.

POMPEN ONTWIKKELEN IS TEAMSPORT

Varisco kan rekenen op een team gevormd door ervaren professionals die nieuwe medewerkers ondersteunen, rijk aan enthousiasme. Zo kan deze Italiaanse fabrikant prima nieuwe modellen waterpompen, chemie pompen en pompen voor diverse andere toepassingen blijven ontwikkelen of reeds bestaande modellen doorontwikkelen.

INNOVATIE

Het bedrijf heeft altijd een internationale roeping gehad, waarbij veel aandacht werd besteed aan vaardigheden en taaltrainingen als een integraal onderdeel van het kwaliteitsmanagementsysteem. Innovatie ligt aan de basis van de projecten en is belichaamd in de technische ontwikkeling van haar producten, waarvoor laboratorium- en praktijktests nodig zijn. Het bedrijf heeft een uniek onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. Het doel is om het voortdurende leiderschap van het bedrijf in zijn sector en zijn rol als competentiecentrum voor pompen binnen de groep te garanderen.

Diverse voordelen

WAAROM KIEZEN VOOR VARISCO POMPEN?

Varisco pompen staan bekend om hun betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatieve ontwerp, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen, waaronder afvalwaterbehandeling, chemische industrie en mijnbouw.

Naar boven