• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

cursus

Kleppen en afsluiters

In de industriële (pomp)installaties komen ze vele voor: kleppen, afsluiters, appendages. Ze worden veelal gebruikt bij proces technologieën zoals onder andere media stoom, condensaat, vloeistoffen maar ook gassen. Deze afsluiters gebruiken een klep om de stroom te stoppen, te starten en te regelen. Voor het juiste gebruik van deze kleppen en afsluiters bied IPG deze cursus aan. Hier wordt de basiskennis gedeeld, maar ook de diverse soorten en wanneer je deze gebruikt of juist niet.

Onze cursus over kleppen en afsluiters voor pomp systemen gaat in op de verschillende soorten kleppen en afsluiters die worden gebruikt in pomp systemen en de verschillende doeleinden die ze dienen.

Kleppen zijn componenten die worden gebruikt om de doorstroom van vloeistoffen, gassen of vaste stoffen te regelen of te beperken. Ze kunnen ook worden gebruikt om de richting van de stroom te veranderen. In pomp systemen worden kleppen gebruikt om de doorstroom van de pomp te regelen, om overtollig druk te verminderen en om de pomp te beschermen tegen te hoge drukken.

Kleppen en afsluiters

Over de cursus

Inspectie en Onderhoud

CURSUS VOOR UW ORGANISATIE

Bij de cursussen van de Industrial Pump Group is het gebruikelijk dat de organisatie deze cursus organiseert voor haar werknemers. De cursusleider van IPG zal op locatie langkomen om de cursus in een of meerdere dagen te geven. Andere mogelijkheden zijn ook denkbaar, zo ook een cursus 1 op 1 met de cursusleider.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor u klaar.
Neem snel contact op via het formulier of bel
op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.
Tel. (0251) 222 566OOK DE VOLGENDE CURSUSSEN WORDEN AANGEBODEN DOOR IPG:

CURSUS

BASISKENNIS POMPEN

cursus

inspectie en onderhoud

cursus

Asafdichtingen / Mech. Seals

cursus

Kleppen en Afsluiters

cursus

Assen en lagers

Naar boven