Flygt Ready 8

De Flygt Ready 8 pomp is onderdeel van de Flygt Ready serie en bestaat uit robuuste dompelpompen. Deze zijn uitermate geschikt voor bouw- of industrieterreinen, mangaten of noodsituaties.

Met deze handzame pompen heeft u altijd snel een stabiele oplossing bij de hand voor het leeg pompen van ruimtes of gebieden waar het water mogelijk vervuild is en/of zand en grind bevatten. Binnen deze serie is de Flygt Ready 8 pomp de groots leverbare pomp en dus ook de krachtigste. Deze pomp van Flygt is ook te verkrijgen in de 8S uitvoering: deze pomp verwerkt vervuild water met zand en grind tot wel 38 mm losse deeltjes! Tevens heeft deze versie een andere aansluiting en een vortex waaier.

Flygt Ready 8 vermogen

Flygt Ready-pompen verwerken stromen tot 7 l/s, opvoerhoogten tot 14 m en vaste stoffen tot een diameter van 38 mm. Verkrijgbaar met vermogens van 0,4 tot 0,9 kW, deze draagbare drainagepompen zijn lichtgewicht en ontworpen voor professioneel gebruik.

IPG USP Handzaam
IPG USP Robuust
IPG USP Ideaal voor op een bouwterrein

Compact en lichtgewicht

Ook de Flygt Ready 8 pompen hebben een compacte motor en zijn gemaakt van lichtgewicht materialen, net als de andere type pompen binnen deze bekende serie. Samen met het compacte ontwerp en het formaat van de pomp zorgt er voor dat deze pompen makkelijk inzetbaar zijn en erg handzaam in gebruik. De pomp is snel en gemakkelijk te installeren op locatie.

Gemaakt tegen slijtage

Om te zorgen dat de Flygt Ready 8 en Ready 8S zo robuust blijven zijn de pompen zo slijtvast als mogelijk ontworpen, dit doormiddel ven een gegoten alumium buitenmantel, statorbehuizing en hydraulische polyurethaanonderdelen. Dit maken deze type pompen duurzaam en uitermate geschikt voor een zware werkomgevingen.

Pomp types binnen de Ready serie

Al boven genoemde type pompen hebben hun eigen specificaties en een eigen opbrengst.

Gemakkelijk en snel onderhoud

Door de afneembare bovenkant van de Ready 8 pomp is het gemakkelijk toegang te krijgen aan de binnenkant van de pomp, dit zorgt voor gemakkelijk onderhoud en het eventueel vervangen van de kabel of componenten.

Deze robuuste pompen zijn gemakkelijk te onderhouden, wanneer onderdelen en/of advies benodigd zijn helpt IPG u graag verder. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vragen? Neem contact met ons op

    Naam:
    E-mail:
    Bericht: