• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

Een Waterdicht Partnerschap voor Pompoplossingen

IPG & Xylem

In de dynamische wereld van pomptechnologie is een betrouwbare samenwerking essentieel voor succes. Bij de Industrial Pump Group zijn we trots op ons langdurige partnerschap met Xylem, het toonaangevende bedrijf achter gerenommeerde merken zoals Lowara en Flygt. Al meer dan 20 jaar leveren wij met trots hoogwaardige Lowara pompen en onderdelen. Onze nauwe relatie met Xylem heeft ons in staat gesteld talloze pompproblemen met succes op te lossen.

Expertise en ondersteuning

Onze expertise in het portfolio van Xylem is niet alleen het resultaat van jarenlange ervaring, maar ook van de volledige ondersteuning die wij vanuit Xylem ontvangen. Dankzij de samenwerking kunnen wij snel en zorgvuldig leveren, wat onze klanten ten goede komt. Het delen van kennis en middelen tussen onze teams en die van Xylem heeft geresulteerd in een naadloze samenwerking en een hoog niveau van klanttevredenheid.

Gezamenlijke oplossingen

IPG heeft niet alleen Lowara pompen en onderdelen geleverd, maar heeft ook met succes samengewerkt aan het oplossen van diverse pompproblemen, zowel met Lowara, Flygt als de andere merken van Xylem. Deze ervaringen hebben onze technische vaardigheden versterkt en hebben ons in staat gesteld innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten.

Sterke teamdynamiek

De nauwe band tussen IPG en Xylem gaat verder dan zakelijke samenwerking. Onze teams hebben een hechte relatie opgebouwd en werken nauw samen om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Regelmatig komen beide teams samen, waarvan jaarlijks het bezoek aan een Telstar-wedstrijd een hoogtepunt is. Als trotse sponsor van Telstar ervaren we dat sport een verbindende factor is die de teams van beide bedrijven dichter bij elkaar brengt.

Het partnerschap tussen IPG en Xylem is meer dan alleen een zakelijke relatie; het is een samenwerking gebouwd op vertrouwen, expertise en gedeelde waarden. Samen streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en blijven we ons inzetten voor innovatie en service van topkwaliteit in de wereld van pomptechnologie.

Ontdek de kracht van Xylem: neem contact op met onze pompexperts

Benieuwd naar de geavanceerde producten uit het Xylem programma die IPG kan leveren? Ontdek de innovatieve pomptechnologieën en oplossingen die we aanbieden door vrijblijvend contact op te nemen met één van onze ervaren pompexperts. Of je nu specifieke vereisten hebt of op zoek bent naar advies op maat, ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte pompoplossing.

Naar boven