• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

De Wereld van Pompexpert Amey bij IPG

Wereldwijde Kennis, Lokale Service

De arbeidsmarkt van vandaag is grenzeloos, een digitale melting pot van talent van over de hele wereld. Bij Industrial Pump Group (IPG) hebben we deze trend niet alleen omarmd, maar ook tot een kernonderdeel van onze filosofie gemaakt. Hierdoor hebben we ons kunnen verrijken met een diversiteit aan kennis en ervaring die ons onderscheidt in de pompindustrie. Een stralend voorbeeld hiervan is Amey, onze pompexpert, die sinds november 2022 deel uitmaakt van het IPG-team.

EXPERTISE ZONDER GRENZEN

Amey brengt meer dan een decennium aan ervaring met zich mee, met een achtergrond bij vooraanstaande bedrijven als KSB, Wilo en Sulzer - merken die wij bij IPG ook verkopen. Zijn deskundigheid in complexe pompselecties en ondersteuning van ons verkoopteam is ongeëvenaard, een vaardigheid die hij vanuit India naar onze Nederlandse klanten brengt.

De toevoeging van Amey aan het team van IPG is geen toevallige keuze; het is een strategische zet die past bij de internationale expansie van ons bedrijf. Als een bedrijf dat een wereldwijde markt bedient, is het cruciaal om teamleden te hebben met een internationale blik en ervaring. Amey's inzicht in de wereldwijde pompenindustrie stelt ons in staat om onze horizon te verbreden en om te gaan met de diverse uitdagingen die onze internationale klanten ons stellen. Zijn rol is niet beperkt tot het selecteren van de juiste pompen voor onze klanten in Nederland; hij speelt ook een cruciale rol bij het navigeren van de complexe wateren van de internationale handel en het ondersteunen van ons netwerk van klanten over de hele wereld.

Zijn dagelijkse werkzaamheden omvatten het analyseren van klantbehoeften, het doorgronden van complexe systeemeisen en het toepassen van zijn uitgebreide kennis om op maat gemaakte oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen overtreffen. Met zijn hulp kan IPG een breed scala aan industrieën bedienen - van waterbeheer en afvalwaterbehandeling tot chemische verwerking en voedingsmiddelenproductie, om er maar een paar te noemen.

Maar wat betekent het nu echt om een internationale collega als Amey te hebben? En hoe draagt zijn werk bij aan het ontlasten van onze klanten hier in Nederland? Wel, laten we dat van Amey zelf horen.

"Hallo, mijn naam is Amey. Ik ben een werktuigbouwkundig ingenieur met een passie voor zware machines, met name roterende apparatuur zoals pompen. Sinds ik bij IPG kwam, heb ik de kans gehad om diep in de wereld van pomptechnologie te duiken en samen te werken met een divers team verspreid over continenten. Vanuit mijn kantoor in India heb ik uit de eerste hand de kracht van thuiswerken ervaren bij het stimuleren van innovatie en het leveren van uitzonderlijke klantoplossingen.

Mijn typische dag begint met een kop chai en een snelle evaluatie van de taken die voorhanden zijn. Ondanks de geografische afstand tussen mijn collega's in Nederland en mijzelf, hebben we een naadloze workflow gecreëerd door regelmatige videogesprekken, directe berichtgeving en projectmanagementtools. Of het nu gaat om het oplossen van een technisch probleem, een verkoopvergadering of het bedenken van nieuwe ideeën; effectieve communicatie en samenwerking zijn de hoeksteen van ons succes geweest.

Door mijn werk bij IPG heb ik de kans gehad bij te dragen aan verbeterde klantoplossingen en efficiëntere processen.

Werken over verschillende tijdzones en culturen heeft zijn eigen uitdagingen met zich meegebracht, maar we hebben deze obstakels omgezet in kansen voor groei. Door culturele diversiteit te omarmen en flexibele werkpraktijken te adopteren, hebben we een cultuur van inclusie en samenwerking gecreëerd die geografische grenzen overstijgt. Ons vermogen om diverse perspectieven te benutten, heeft niet alleen onze projecten verrijkt, maar ook de algehele klantervaring verbeterd.

Tot slot, mijn reis van thuiswerken met IPG is een getuigenis geweest van de transformatieve kracht van technologie en samenwerking. Door effectieve communicatie, innovatieve oplossingen en een gedeelde toewijding aan uitmuntendheid, hebben we geografische barrières overwonnen om impactvolle resultaten voor onze klanten te leveren. Terwijl we de grenzen van pomptechnologie blijven verleggen, kijk ik uit naar de positieve impact die we kunnen maken in een steeds evoluerende industrie."

Van Lokale Expertise tot Wereldwijde Oplossingen bij IPG

De aanwezigheid van Amey binnen IPG is het levende voorbeeld aan hoe de moderne technologie bedrijven zoals de onze in staat stelt om de beste talenten te werven, ongeacht waar ze zich bevinden. Zijn bijdragen overstijgen fysieke grenzen en versterken ons vermogen om klanten te ontzorgen met diepgaande kennis en een persoonlijke aanpak. Dit is de nieuwe realiteit van zakendoen – een waarbij de wereld ons speelveld is en de mogelijkheden oneindig zijn.

Door samen te werken met mensen zoals Amey, verzekeren we bij IPG dat merkonafhankelijkheid en klantgerichte oplossingen niet slechts leuzen zijn, maar de essentiële pijlers van onze dienstverlening. En terwijl we blijven groeien en ons aanpassen aan de behoeften van de markt, zijn we trots dat we experts zoals Amey aan boord hebben die ons helpen om de belofte van wereldwijde kennis en lokale service waar te maken.

Naar boven