Netzsch

Netzsch levert NEMO excentrische wormpompen, TORNADO lobepompen, NOTOS schroefspindel- pompen , in-lijn versnijders, doseer- en diagnosesystemen en toebehoren. Stuk voor stuk onmisbare producten binnen een industriële omgeving.

Waarom kiezen voor Netzsch pompen?

IPG USP Duits fabricaat
IPG USP Sterke prestaties
IPG USP Geschikt voor vloeistoffen met een hoge viscositeit


Officieel Dealer

De Industrial Pump Group heeft met diverse pompfabrikanten een sterke band. Zo is IPG officieel dealer van o.a. Netzsch.

Netzsch

Netzsch levert NEMO excentrische wormpompen, TORNADO lobepompen, NOTOS schroefspindel- pompen , in-lijn versnijders, doseer- en diagnosesystemen en toebehoren. Stuk voor stuk onmisbare producten binnen een industriële omgeving.

Waarom kiezen voor Netzsch pompen?

IPG USP Duits fabricaat
IPG USP Sterke prestaties
IPG USP Geschikt voor vloeistoffen met een hoge viscositeit


Officieel Dealer

De Industrial Pump Group heeft met diverse pompfabrikanten een sterke band. Zo is IPG officieel dealer van o.a. Netzsch.

Pompen voor medium met hoge viscositeit

Netzsch levert diverse pompen geschikt voor het verpompen van media met hoge viscositeit zoals slurry en pasta’s.

NEMO® Pump BY

Deze progressieve pomp kan worden gebruikt voor diverse toepassingen in de industrie waar een grote verscheidenheid aan verschillende stoffen verpompt dienen te worden of zeer nauwkeurig moeten worden gedoseerd.

NEMO® Progressing Cavity Pump in FSIP®-uitvoering

Deze pomp is erg slijtvast en de oplossing voor uw slijtage-intensieve toepassingen.

NEMO® SY met vrije as extension

Deze pomp wordt gebruikt voor veeleisende toepassingen in elke bedrijfstak over de hele wereld. In de vrije as uitvoering kan deze pomp worden gebruikt met elk type aandrijving als gewenst, zoals servomotoren, dieselmotoren of hydraulische aandrijvingen.

NEMO® N-Ipos CY C.Pro® Doseerpomp

Deze doseerpomp is uitermate geschikt voor het nauwkeurig doseren van een grote verscheidenheid aan chemicaliën in de milieute- en de chemische industrie. De pomp kan zowel agressieve als niet agressieve vloeistoffen verpompen.

Hygiëne pompen

Pompen geschikt voor de food- en farmaceutische industrie.

NEMO® BH hygiënische blokpomp

Deze compacte blokpomp kan worden toegepast in zowel de food-, farmaceutische-, cosmetische- als de chemische- industrie.

NOTOS® 2NHS hygiënische screw pomp

Deze dubbele schroefpomp biedt verschillende mogelijkheden en diverse voordelen en is met het compacte en robuste ontwerp uitermate geschikt voor o.a. de food industrie.

Versnijders

Pompen welke (de vaste delen in) het medium eerst versnijden voor dat het verpompt wordt.

M-Ovas® Universele versnijder

Ideaal voor een biogas toepassing of wastewater plant.

N.MAC® versnijder

Veel toegepast in de wastewater treatment en food/fruit industrie.

Vaten legen

Machines welke vaten tot op de bodem kunnen legen.

Vaten leegsysteem met NEMO® BY Pomp

Deze systemen uitgevoerd met een Netzsch NEMO BY pomp zijn geschikt voor het tot op de bodem legen van een vat en het medium direct weg te pompen met de NEMO pomp.

Overige pompen

Andere pompen van Netzsch.

Staat uw pomp hier niet tussen?

De experts van de Industrial Pump Group helpen u graag bij het vinden/leveren van uw benodigde pomp of onderdelen.

Over Netzsch

Het van oorsprong Duitse bedrijf Netzsch fabriceert al meer dan 60 jaar (worm)pompen. In de loop van de jaren heeft deze fabrikant ontwikkelingscentra en productielocaties over de gehele wereld kunnen openen. In ruim dertig landen is Netzsch nu actief. Jarenlange ervaring, productkennis, innovatie en samenwerking met internationale klanten heeft er mede voor gezorgd dat Netzsch een grote speler is op het gebied van industriële (worm)pompen.

De absolute kracht van het Netzsch product ligt bij het verpompen van de dikkere vloeistoffen of een medium dat vaste delen bevat. Deze pompen zijn ontworpen voor een continue, drukstabiele en product vriendelijke behandeling van het te verpompen medium. Voor alle denkbare toepassingen binnen de industrie heeft Netzsch wel een oplossing.

Netzsch produceert meer dan 50.000 pompen per jaar en heeft meer dan 2.000 werknemers op meer dan 30 locaties wereldwijd. De Industrial Pump Group is officieel dealer van de Duitse fabrikant.

Pompen van Netzsch

Een Netzsch pomp is een verdringer pomp genoemd kunnen worden toegepast in de chemische-, voedings-, papier-, petrochemische- én gasindustrie. Het zijn ideale pompen voor het verpompen van pasta’s of andere dikke vloeistoffen, die vaste deeltjes (kunnen) bevatten.

Voor de werking van de pomp zijn de rotor en de stator van belang, de rotor bevind zich hierbij altijd in de stator. Wanneer dit schroefvormige onderdeel een draaiende beweging maakt zal het te verpompen medium zich verplaatsen naar de kamers in de stator. Voor meer informatie over dit type pomp kunt u ook bij ons terecht, vraag een van onze experts of bezoek deze pagina.

Lobbenpompen

Netzsch lobbenpompNetzsch ontwikkeld sinds 2002 ook een ander soort verdringer pompen, namelijk de lobbenpomp.
Simpel gezien is de werking het zelfde: door het ontstaan van ruimtes binnen de pomp kan het te verpompen medium verplaatst worden. Deze lobbenpompen worden vooral toegepast bij toepassingen waarbij vloeistoffen met een hoge viscositeit verpompt dienen te worden. Juist door de rustige verplaatsing van dit medium, is deze pomp uitermate geschikt voor het verpompen van kwetsbare vloeistoffen.

Onderhoud en revisie

Onderhoud aan de pomp is het belangrijkste dat er is, goed en periodiek onderhoud zorgen er vaak voor dat stilstand van de pomp en dus ook uw systeem voorkomen kan worden. Voor onderhoud zijn soms originele onderdelen benodigd, deze Netzsch spare parts kunt u bij IPG als officiele dealer verkrijgen. Ook kunt is het mogelijk wanneer de pomp in storing staat deze revisie uit te besteden aan de experts van de Industrial Pump Group. Ons revisieteam heeft meer dan 30 jaar ervaring, zo ook met wormpompen.

Vragen of interesse? Neem contact met ons op!

Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor uw klaar, neem snel contact op via onderstaand telefoonnummer, Whatsapp of vraag snel een offerte aan.

    Naam:

    E-mail:

    Bericht: