• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

Leverancier van

Debem

Debem is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van industriële pompen. Het bedrijf is opgericht in 1971 en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige en duurzame pompen voor een breed scala aan toepassingen.

Debem series

Bekijk hier onder enkele series Debem pompen, staat de voor u gewenste pomp er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Luchtgedreven dubbelmembraanpompen Debem | Industrial Pump Groups

Debem fabriceert

Luchtgedreven dubbelmembraanpompen

Onze luchtgedreven membraanpompen en volumetrische pompen zijn robuust en krachtig, zelfaanzuigend (droog negatief vacuüm), ook in veeleisende omstandigheden.

Elektrische centrifugaal pompen Debem | Industrial Pump Groups

Debem fabriceert

Elektrische centrifugaalpompen

Centrifugaalpompen met verticale as (in polypropyleen of PVDF) ontworpen voor vaste installaties met de pomp ondergedompeld in de tank.

Pompen voor het overpompen van vaten | Industrial Pump Group

Debem fabriceert

Pompen voor het overpompen van vaten

Deze pompen zijn ontworpen voor het snel verpompen van corrosieve vloeistoffen uit IBC's, vaten, kleine reservoirs en tanks.

Fullflow serie Debem | Industrial Pump Group

Debem fabriceert

FULLFLOW SERIE

Luchtgedreven dubbelmembraan volumetrische pompen voorzien van speciale klepkleppen voor de Food sector (Auxiliary Services).

Vrijblijvend

Contact opnemen

Debem pompen

Diverse toepassingen

Debem biedt een uitgebreid assortiment aan pompen, waaronder zelfaanzuigende pompen, drukpompen, centrifugaalpompen en membraanpompen. Deze pompen zijn gemaakt met de nieuwste technologieën en materialen en worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de waterbehandeling, de chemische industrie en de farmaceutische industrie.

Een van de unieke kenmerken van Debem-pompen is hun energie-efficiëntie. Ze zijn ontworpen om de stroomverbruik te minimaliseren, wat leidt tot lagere energiekosten en een lager milieueffect. Bovendien zijn deze pompen gemakkelijk te installeren en te onderhouden, wat de totale kosten verder verlaagt.

Innovatieve pompen

Debem staat bekend om haar innovatieve productontwerpen en de hoogwaardige materialen die worden gebruikt bij de productie van de pompen. Het bedrijf investeert voortdurend in nieuwe technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat haar producten aan de hoogste kwaliteits- en prestatiestandaarden voldoen.

Een andere belangrijke factor waar Debem op staat is de milieubewustheid. Het bedrijf is zich bewust van de impact van de productie van de pompen op het milieu en streeft ernaar om deze impact te minimaliseren door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen.

DIVERSE VOORDELEN

WAAROM KIEZEN VOOR DEBEM POMPEN?

De pompen van het Italiaanse merk Debem zijn ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, efficiëntie en aanpasbaarheid aan specifieke behoeften. Ze bieden een breed scala aan oplossingen voor verschillende toepassingsomstandigheden en worden ondersteund door uitgebreide technische ondersteuning en diensten.

Naar boven