• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

IPG reviseert

Wormpompen

Wormpompen worden veelal gebruikt voor het verpompen van viskeuze vloeistoffen zoals olie, zeep en lijm.

IPG heeft meer dan 30 jaar ervaring in het reviseren van diverse soorten pompen, waaronder ook wormpompen. De monteurs van IPG hebben diverse cursussen gevolgd op het gebied van wormpompen. Hierdoor beschikken zij over de kennis en kunde om een grondige revisie uit te voeren en de wormpompen weer optimaal te laten functioneren.

Betrouwbare revisie van wormpompen door IPG met ervaren en geschoolde monteurs

IPG heeft meer dan 30 jaar ervaring in het reviseren van diverse soorten pompen, waaronder wormpompen. Onze monteurs hebben uitgebreide kennis en expertise op het gebied van het reviseren van wormpompen. Ze hebben diverse cursussen en trainingen gevolgd, waaronder een specifieke training van Seepex zelf.

Bij de revisie van wormpompen inspecteren we elk onderdeel grondig om de oorzaak van eventuele problemen te achterhalen. Vervolgens vervangen we versleten of beschadigde onderdelen en testen we de pomp om ervoor te zorgen dat deze weer optimaal functioneert. Daarnaast kunnen we ook advies geven over preventief onderhoud om toekomstige problemen te voorkomen.

Als klant kunt u erop vertrouwen dat we uw wormpomp zorgvuldig en professioneel zullen reviseren, met als doel om de levensduur te verlengen en de betrouwbaarheid te verbeteren. We bieden ook een snelle doorlooptijd en uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk downtime heeft.

LAAT UW POMP REVISEREN

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

De diversiteit in de type pompen is enorm. De eerder genoemde specialisten uit het revisie-team van IPG heeft voldoende kennis, middelen en sterke relaties met diverse pompmerken om een groot aantal verschillende type pompen te kunnen reviseren. IPG reviseert o.a. centrifugaal-, meertraps-, splitcase-, wormpompen en wellicht binnenkort uw pomp?

 Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer informatie

IPG reviseert diverse pompen

Revisie aan wormpompen

Meest gestelde vragen

Naar boven