• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

0

IPG, Microtechniek en WorldEmp organiseren

Dag van de Duurzaamheid

Inspiratie event op 10 oktober

Industrial Pump Group (IPG), Microtechniek Groep en WorldEmp slaan de handen ineen om op 10 oktober 2024 een bijzonder evenement te organiseren ter ere van de Dag van de Duurzaamheid. Deze ‘open dag’ biedt genodigden de unieke kans om kennis te maken met de nieuwste trends en innovaties op het gebied van duurzaamheid en om een exclusieve blik te werpen op het nieuwe, CO₂-neutrale pand waar IPG begin 2024 is ingetrokken.

Een dag vol inspiratie en innovatie

Het Dag van de Duurzaamheid Inspiratie Event belooft een dag te worden die bol staat van inspiratie, kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden. Gedurende het evenement zullen toonaangevende sprekers en experts uit verschillende sectoren inzichten delen over duurzame oplossingen en technologieën die bijdragen aan een groenere toekomst. Dit biedt deelnemers een uitstekende gelegenheid om hun kennis over duurzaamheid te vergroten en om te ontdekken hoe zij zelf kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld.

IPG’s nieuwe CO₂-neutrale huisvesting

Sinds januari 2024 is IPG samen met Microtechniek gevestigd in een ultramodern, CO₂-neutraal pand in Velsen-Noord. Dit nieuwe pand biedt niet alleen ruimte aan innovatieve en duurzame pompoplossingen, maar fungeert ook als toonbeeld van moderne, milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Tijdens het evenement worden er rondleidingen georganiseerd door dit indrukwekkende gebouw, waarbij deelnemers de kans krijgen om de werkplaats en kantoorruimtes van IPG en Microtechniek te verkennen.

Waarom U Dit Evenement Niet Mag Missen

IPG ziet dit evenement als de uitgelezen kans om relaties persoonlijk kennis te laten maken met onze visie op duurzaamheid en innovatie. Dit event is meer dan alleen een open dag; het is een inspirerende ervaring waar u kennis opdoet, innovatieve oplossingen ontdekt en in contact komt met gelijkgestemde professionals die net als wij streven naar een groenere toekomst.

Inspirerende sprekers met André Kuipers als hoogtepunt

Tijdens het Dag van de Duurzaamheid Inspiratie Event krijgt u de kans om te luisteren naar een aantal toonaangevende sprekers die hun unieke inzichten en ervaringen op het gebied van duurzaamheid zullen delen. Het hoogtepunt van het evenement is zonder twijfel de lezing van André Kuipers, de bekende Nederlandse astronaut. Kuipers, die twee missies naar de ruimte heeft gemaakt, zal zijn ongeëvenaarde perspectief op duurzaamheid delen, gebaseerd op zijn ervaringen als astronaut. Vanuit zijn bijzondere positie in de ruimte heeft hij onze planeet op een manier gezien die maar weinigen ooit zullen ervaren. Tijdens zijn lezing zal hij ingaan op het belang van duurzaamheid op wereldschaal, de kwetsbaarheid van de aarde, en de noodzaak van gezamenlijke inspanningen om onze planeet te beschermen. Zijn verhaal zal u zeker inspireren om na te denken over uw eigen rol in het bevorderen van een duurzame toekomst.

Waarom U Dit Evenement Niet Mag Missen

Bent u geïnteresseerd in de toekomst van duurzame pompen en wilt u ons nieuwe pand met eigen ogen zien? Meld u dan nu aan voor het Dag van de Duurzaamheid Inspiratie Event op 10 oktober 2024. Dit evenement is exclusief voor genodigden, dus zorg ervoor dat u uw plek reserveert. IPG kijkt ernaar uit om u te verwelkomen en samen de toekomst van duurzaamheid te vieren.

Naar boven