• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

IPG reviseert

Kunststof pompen

Kunststofpompen zijn geschikt voor het verpompen van chemische vloeistoffen en corrosieve materialen.

IPG heeft meer dan 30 jaar ervaring in het reviseren van kunststofpompen en kan deskundige service bieden om uw pompen weer optimaal te laten presteren. Onze revisieservice omvat het vervangen van versleten of beschadigde onderdelen, evenals het uitvoeren van inspecties en testen om ervoor te zorgen dat uw pompen weer aan de fabrieksspecificaties voldoen.

Professionele revisie van kunststofpompen door IPG voor optimale prestaties

Kunststofpompen worden vaak gebruikt voor het verpompen van chemische vloeistoffen en corrosieve materialen vanwege hun chemische resistentie en duurzaamheid. Na verloop van tijd kunnen deze pompen echter slijten en beschadigd raken, waardoor hun prestaties afnemen en er storingen kunnen optreden.

IPG heeft meer dan 30 jaar ervaring in het reviseren van kunststofpompen en biedt deskundige service om uw pompen weer optimaal te laten presteren. Onze revisieservice omvat het vervangen van versleten of beschadigde onderdelen, zoals afdichtingen en lagers, en het uitvoeren van inspecties en testen om ervoor te zorgen dat uw pompen weer aan de fabrieksspecificaties voldoen.

Bij IPG begrijpen we dat elk project uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan. Onze monteurs zijn opgeleid om snel en effectief problemen op te lossen, waardoor de downtime van uw apparatuur tot een minimum wordt beperkt. Bovendien gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en onderdelen van gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat uw pompen de beste prestaties en betrouwbaarheid bieden.

Als u op zoek bent naar professionele revisie van uw kunststofpompen, neem dan contact op met IPG. Onze ervaren monteurs staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw apparatuur weer optimaal presteert.

LAAT UW POMP REVISEREN

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

De diversiteit in de type pompen is enorm. De eerder genoemde specialisten uit het revisie-team van IPG heeft voldoende kennis, middelen en sterke relaties met diverse pompmerken om een groot aantal verschillende type pompen te kunnen reviseren. IPG reviseert o.a. centrifugaal-, meertraps-, splitcase-, wormpompen en wellicht binnenkort uw pomp?

 Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer informatie

IPG reviseert diverse pompen

Revisie aan kunststofpompen

Meest gestelde vragen

DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE
Naar boven
Cookies

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.