• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

NEDERLANDS IMPORTEUR

IPG & SAER

Al bijna tien jaar is Industrial Pump Group met trots de Nederlandse importeur van SAER Elettropompe, een gerenommeerde producent van pompen met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1951. Deze langdurige samenwerking benadrukt niet alleen de kwaliteit van SAER-pompen, maar ook de toewijding van IPG aan het leveren van hoogwaardige pompoplossingen aan de Nederlandse markt.

Rol als importeur

Industrial Pump Group fungeert als cruciale schakel tussen SAER en de Nederlandse klanten, waarbij ze niet alleen hoogwaardige pompen leveren, maar ook dienen als een betrouwbare bron van expertise en ondersteuning. IPG begrijpt de unieke behoeften van de Nederlandse markt en werkt nauw samen met SAER om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor verschillende toepassingen, zoals industriële, agrarische en huishoudelijke behoeften.

Toewijding aan kwaliteit

IPG heeft gedurende de jaren een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Door te kiezen voor SAER-pompen via IPG, krijgen klanten niet alleen hoogwaardige producten, maar ook de garantie van een betrouwbare leverancier die zich inzet voor klanttevredenheid.

Uw partner voor SAER Pompen en originele onderdelen in Nederland

Bij IPG gaan we verder dan het leveren van SAER-pompen; we zijn uw one-stop-shop voor complete pompoplossingen in Nederland. Naast het aanbieden van hoogwaardige SAER-pompen, voorzien wij ook in een uitgebreid assortiment originele onderdelen, waardoor klanten efficiëntie en betrouwbaarheid behouden. Of het nu gaat om nieuwe aankopen, upgrades of routineonderhoud, IPG staat garant voor deskundig advies, technische ondersteuning en een breed scala aan SAER-onderdelen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Naar boven