• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

Dag van de Duurzaamheid bij IPG

Succesvol Inspiratie Event

De Dag van de Duurzaamheid, georganiseerd door Industrial Pump Group (IPG), in samenwerking met Microtechniek en WorldEmp, was een groot succes. Het evenement trok bezoekers uit verschillende sectoren, zoals industrie en waterschappen. De belangstelling was enorm en de rondleidingen door het energie-neutrale pand van IPG werden goed ontvangen.

Rondleidingen en André Kuipers’ lezing

Vanwege de hoge animo werden meerdere rondleidingen door de duurzame faciliteiten van IPG en Microtechniek georganiseerd. Deelnemers waardeerden de unieke kans om achter de schermen te kijken bij de nieuwste innovaties in pompoplossingen en duurzame technologieën. Een van de hoogtepunten was de lezing van astronaut André Kuipers, die het publiek boeide met zijn inzichten over de kwetsbaarheid van onze planeet en de noodzaak van duurzaamheid, gezien door de lens van de ruimtevaart.

Gezelligheid en netwerken in overvloed

Naast de inhoudelijke onderdelen van de dag was het netwerkmoment een groot succes. Relaties van IPG, WorldEmp en Microtechniek kwamen samen en wisselden kennis en ideeën uit. De diversiteit aan sectoren zorgde voor interessante gesprekken en het event bood de perfecte gelegenheid om nieuwe connecties te leggen. Het informele karakter van de borrel, met live muziek en hapjes, zorgde voor een ontspannen sfeer waarin de bezoekers zichtbaar genoten.

Innovaties en duurzame oplossingen

Het evenement bood ook volop gelegenheid om te netwerken en innovatieve oplossingen te ontdekken. Er waren stands van Xylem, EagleBurgmann, Gerjac, Watrmeln, Bruin Aandrijftechniek, en Bennex, die hun nieuwste duurzame en innovatieve technologieën toonden. De aanwezigen toonden grote interesse in deze producten, wat leidde tot vruchtbare discussies en nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Positieve reacties

De enthousiaste reacties op het event stroomden binnen via sociale media en telefoongesprekken de dagen na het evenement. Het was duidelijk dat de Dag van de Duurzaamheid niet alleen inhoudelijk indruk had gemaakt, maar ook op sociaal vlak als een groot succes werd beschouwd.

Toekomst van Duurzame Innovaties

Met de grote opkomst en positieve reacties benadrukt IPG hoe belangrijk zij duurzaamheid en innovatie vinden binnen de pompenindustrie. Dit evenement toonde aan dat er veel interesse is in duurzame oplossingen, en IPG is vastberaden om hun bijdrage aan een groenere toekomst voort te zetten. Het succes van de Dag van de Duurzaamheid biedt een mooie basis om in de toekomst verdere samenwerkingen en evenementen te organiseren waarin duurzame pompoplossingen centraal staan.

 

 

 

 

 

 

Naar boven