• Merkonafhankelijk pompadvies
 • + 30 jaar ervaring
 • Officieel dealer van topmerken
 • Just in time leveringen
0
0
 • Merkonafhankelijk pompadvies
 • + 30 jaar ervaring
 • Officieel dealer van topmerken
 • Just in time leveringen
0
0

Pomprevisie door

onze specialisten

Het pomp revisie team van IPG bestaat uit specialisten, met meer dan 30 jaar ervaring. Deze specialisten weten raad met uw probleem. De meeste revisies vinden plaats in een van onze werkplaatsen, maar revisie op locatie behoort ook tot een van de uitgebreide revisie mogelijkheden van IPG.

De monteurs van de Industrial Pump Group hebben niet alleen vele jaren ervaring maar zijn ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de branche. Om deze kennis up-to-date te houden werkt IPG nauw samen met diverse fabrikanten om regelmatig de kennis van de monteurs op te frissen en uit te breiden.

Mogelijkheden pomprevisie

Door de flexibiliteit van IPG is er veel mogelijk op gebied van revisie. Of het nu gaat om een complete revisie, vervanging van meerdere onderdelen of het laten (her-)wikkelen van een motor, IPG heeft een oplossing.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en wat wij voor uw revisie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Een mogelijk revisieproces

Revisies van pompen zijn nooit het zelfde.
Daarnaast zijn er veel opties mogelijk binnen de flexibele werkwijze van IPG.
Om u toch een beeld te geven van onze werkwijze hebben wij onderstaande proces voor u uitgetekend.

LAAT UW POMP REVISEREN

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

De diversiteit in de type pompen is enorm. De eerder genoemde specialisten uit het revisie-team van IPG heeft voldoende kennis, middelen en sterke relaties met diverse pompmerken om een groot aantal verschillende type pompen te kunnen reviseren. IPG reviseert o.a. centrifugaal-, meertraps-, splitcase-, wormpompen en wellicht binnenkort uw pomp?

 Neem vrijblijvend contact met ons op

Optimaliseren van pompprestaties

Pomprevisies zijn analyses die worden uitgevoerd om de prestaties van pompen te meten en te verbeteren. Dit kan betrekking hebben op verschillende aspecten van de pomp, zoals de efficiëntie, de stroomsnelheid, de druk en de betrouwbaarheid. Pomprevisies zijn van cruciaal belang voor bedrijven die pompen gebruiken in hun processen, zoals de chemische, olie- en gas-, voedsel- en drank- en farmaceutische industrieën.

De Industrial Pump Group (IPG) is gespecialiseerd is in het leveren van pompoplossingen aan verschillende industrieën. IPG biedt ook pomprevisie aan om de prestaties van pompen te verbeteren. Deze dienst omvat onder meer het testen van de pompen op verschillende prestatie-indicatoren, zoals de opvoerhoogte, de capaciteit en de efficiëntie.

Waarom IPG de ideale revisiepartner is

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Merkonafhankelijk
 • Flexibel
 • Revisierapport & offerte op maat
 • VCA** gecertificeerd
 • ISO 9001 gecertificeerd

Deze klanten gingen u al voor

Pomprevisie: Duurzaam en circulair onderhoud van pompen

Pomprevisie is een duurzame en circulaire oplossing voor het onderhoud van uw pompen. In plaats van nieuwe pompen aan te schaffen, worden uw bestaande pompen gereviseerd en opnieuw gebruikt. Dit proces vermindert de hoeveelheid afval en de uitstoot van CO2 aanzienlijk, doordat materialen en componenten worden hergebruikt. Bovendien leidt het gebruik van gereviseerde pompen tot een verbetering van de prestaties en efficiëntie van uw productieproces. Door te kiezen voor pomprevisie draagt u bij aan een duurzamere toekomst en verkleint u de ecologische voetafdruk van uw bedrijf.

Kostenbesparende en efficiënte pomprevisie voor uw bedrijf

Het reviseren van pompen is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend. Gereviseerde pompen verbeteren de prestaties en efficiëntie van uw productieproces, wat resulteert in een lager energieverbruik en een verlengde levensduur van uw apparatuur. Dit leidt tot een vermindering van de operationele kosten en verhoogt de duurzaamheid van uw bedrijfsvoering. Door te investeren in pomprevisie bespaart u op lange termijn aanzienlijk op onderhouds- en vervangingskosten, terwijl u tegelijkertijd de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw productieprocessen verbetert.

Pomprevisie

Meest gestelde vragen

Naar boven