• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken
  • Just in time leveringen
0
0

cursus

Asafdichtingen / Mech. seals

Asafdichtingen, ook bekend als mechanische afdichtingen, zijn afdichtingen die worden gebruikt om lekkages te voorkomen tussen roterende delen in machines en apparaten, zoals pompen en agitatoren. Ze zijn ontworpen om een ​​perfecte en permanente afdichting te garanderen, waardoor het risico op lekkages wordt verminderd en de duurzaamheid en efficiëntie van de machine wordt verbeterd.

Onze cursus over asafdichtingen richt zich op de kennis en vaardigheden die nodig zijn om efficiënt en effectief met asafdichtingen te werken. De cursus omvat onderwerpen zoals:

  1. Fundamenten van asafdichtingen: De cursus zal de basisprincipes van asafdichtingen uitleggen, inclusief de verschillende soorten afdichtingen, materialen en technieken.

  2. Selectie en ontwerp: De cursisten leren hoe ze de juiste asafdichtingen kunnen kiezen en ontwerpen voor specifieke toepassingen, rekening houdend met factoren zoals druk, temperatuur en snelheid.

  3. Installatie en onderhoud: De cursus zal de nadruk leggen op de juiste installatie- en onderhoudsprocedures voor asafdichtingen, waaronder het verwijderen en vervangen van afdichtingen.

  4. Troubleshooting: De cursus zal de cursisten helpen bij het identificeren en oplossen van problemen die zich kunnen voordoen bij het werken met asafdichtingen, zoals lekkages en vervorming.

Asafdichtingen / mech. seal

Over de cursus

Inspectie en Onderhoud

CURSUS VOOR UW ORGANISATIE

Bij de cursussen van de Industrial Pump Group is het gebruikelijk dat de organisatie deze cursus organiseert voor haar werknemers. De cursusleider van IPG zal op locatie langkomen om de cursus in een of meerdere dagen te geven. Andere mogelijkheden zijn ook denkbaar, zo ook een cursus 1 op 1 met de cursusleider.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor u klaar.
Neem snel contact op via het formulier of bel
op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.
Tel. (0251) 222 566OOK DE VOLGENDE CURSUSSEN WORDEN AANGEBODEN DOOR IPG:

CURSUS

BASISKENNIS POMPEN

cursus

inspectie en onderhoud

cursus

Asafdichtingen / Mech. Seals

cursus

Kleppen en Afsluiters

cursus

Assen en lagers

Naar boven