Mixers en voortstuwers

Mixer en mixers (reciculator)

ipg-mixer

In het biologische proces van een afvalwaterzuivering spelen mixers een belangrijke rol. De juiste opstelling van een onderwater mixer voorkomt dat er een te lage of te hoge voortstuwing optreedt. De nominale snelheid voor een actief slibmengsel bedraagt ongeveer 0,3 m/s. Bij te lage snelheden neemt het zuurstofrendement af.

Voortstuwer en voortstuwers

ipg-voortstuwer

Voortstuwers spelen een belangrijke rol in het biologische proces van een afvalwaterzuivering en zorgen voor geleidelijke vermenging van grote volumes met een minimaal energieverbruik. De juiste opstelling van een voortstuwer voorkomt een te lage of te hoge voortstuwing. De nominale snelheid voor een actief slibmengsel bedraagt ongeveer 0,3 m/s. Bij te lage snelheden neemt het zuurstofrendement af.

Wij verkopen de volgende merken:
   

Service en reparatie mixers en voortstuwers

Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor service en reparatie van mixers en voortstuwers. Omdat we merkonafhankelijk werken, hebben we samenwerkingsovereenkomsten met verschillende pompfabrikanten. De gunstige ligging van onze vestiging draagt bovendien bij aan een snelle service.

Vragen of interesse? Neem contact met ons op!

Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor u klaar, neem snel contact op via onderstaand telefoonnummer, Whatsapp of vraag snel een offerte aan.

    Naam:

    E-mail:

    Bericht: