Pompmerken

De Industrial Pump Group Nederland biedt naast revisie ook de verkoop van nieuwe pompen en onderdelen aan. Door de jarenlange ervaring van IPG op de markt heeft het bedrijf sterke relaties opgebouwd met diverse pompfabrikanten en leveranciers.

Industrial Pump Group kan mede hierdoor u voorzien van vele merken pompen, zelfs wanneer deze niet op de website worden aangeboden. Bent u opzoek naar iets specifieks? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met het team van IPG.

IPG levert de volgende merken:

Bronpompen SAER logo

SAER: Italiaanse pompfabrikant met breed assortiment. Binnen de fabriek van SAER in Guastalla worden diverse pompen gemaakt: van kleine zelfaanzuigende pompen tot enorme splitcase of borehole pompen. De levertijden zijn enorm snel door een grote voorraad aan SAER pompen in zowel Italië als bij de officiele distributeur: IPG in Nederland!

Xylem logo Industrial Pump Group

Xylem: De producent van o.a. Lowara, Vogel en Flygt pompen heeft al vele jaren ervaring in het ontwerpen, produceren en verbeteren van pompoplossingen. Hier in vinden IPG en Xylem elkaar, beide partijen willen de klant voorzien van de beste en meest innovatieve oplossing voor hun systeem.

Logo Grundfos

Grundfos: Meer dan 70 jaar ervaring en 16 miljoen pompunits die wereld jaarlijks worden geproduceerd maakt Grundfos een van de grootste pompfabrikanten ter wereld. Mede door de innovatie en kwaliteit van de pompen heeft dit bedrijf een goede naam in de markt en kan het betrouwbare oplossingen bieden in de vorm van o.a. dompel-, meertraps- en bronpompen.

Seepex-Logo

Seepex: Duitse fabrikant van innovatieve wormpompen, ideaal om uw slurry of pasta te verpompen. Makkelijk in de onderhoud door de eigen unieke ‘smart stator’ technologie.

Netzsch logo Industrial Pump Group

Netzsch: Jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van wormpompen. Stevige, kwalitatief goede wormpompen voor uw applicatie, verkrijgbaar bij de Industrial Pump Group Nederland. Ook voor advies kunt u bij IPG terecht.

IPG is officieel dealer van:

Bronpompen SAER logo
Seepex logo Industrial Pump Group
Duivelaar pompen Industrial Pump Group
Optimex logo Industrial Pump Group
JS pump logo Industrial Pump Group
Kirloskar logo Industrial Pump Group
Lowara logo
Ksb logo Industrial Pump Group
Duchting logo Industrial Pump Group
Varisco logo
Ensival logo Industrial Pump Group
ABS logo Industrial Pump Group
Netzsch logo Industrial Pump Group
Sihi logo Industrial Pump Group
Holzhauwer logo Industrial Pump Group
Wilo logo
Grindix logo Industrial Pump Group
Vogel
Xylem logo Industrial Pump Group
Goulds Pumps logo industrial pump group
Arbo Logo Industrial Pump Group
Ebara logo Industrial Pump Group
bronpompen Grundfos logo
Faberman logo Industrial Pump Group
Homa logo Industrial Pump Group
Flygt logo Industrial Pump Group