Certificaten

Veilig werken doe je volgens de richtlijnen. Bij de Industrial Pump Group Nederland staat veiligheid en betrouwbaarheid op #1. Bekijk hier onder welke certificaten IPG heeft.

VCA** certificering

Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven is VCA dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin diverse branches in de Nederlandse industrie 25 jaar aan kennis en ervaring hebben gebundeld.

Bedrijven met een VCA** certificaat houden zich naast veiligheids-, gezondheids- en milieuactiviteiten ook bezig met beleid, structuur en planvorming op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

De Industrial Pump Group Nederland is met VCA** gecertificeerd door Aboma certificering.

Erkend leerbedrijf

In de industriële sector zullen altijd vakmensen benodigd zijn, de toekomstige vakmensen worden nu als student klaar gestoomd voor de praktijk. Om deze studenten het fijne van het vak ‘pompmonteur’ te leren biedt IPG zich aan als leerbedrijf. Zo helpt de Industrial Pump Group mee aan de ontwikkeling van nieuwe, getalenteerde vakmensen voor de toekomst.

Lid Koninklijke Metaalunie

De Industrial Pump Group Nederland is sinds 2014 lid van de Koninklijke Metaalunie, dit is de ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal en telt landelijk meer dan 14.000 leden binnen de sectoren van metaal en techniek.

Vragen? Neem contact met ons op

    Naam:

    E-mail:

    Bericht: