• Merkonafhankelijk pompadvies
  • + 30 jaar ervaring
  • Officieel dealer van topmerken

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

Bel ons op(0251) 222 566

We zijn beschikbaar tot 17:00

meer dan 30 jaar ervaring

u wilt toch ook besparen?

Bespaar op service, onderhoud en aanschaf van uw pompen

Wij bieden hoogwaardige pompen van de beste merken en hebben een team van ervaren technici die zorgen voor efficiënte en effectieve reparaties en onderhoud. Door te kiezen voor onze professionele service en onderhoudsdiensten, verlengt u de levensduur van uw pompen en minimaliseert u onverwachte uitvaltijd. Neem vandaag nog contact met ons op om te besparen op uw pompen en gerelateerde kosten.

industrial pump group

LEES MEER OVER

Centrifugaalpompen

industrial pump group

LEES MEER OVER

Dompelpompen

industrial pump group

LEES MEER OVER

Meertrapspompen

industrial pump group

LEES MEER OVER

Wormpompen

Weet u welke pomp u nodig heeft?

Maak dan gebruik van onze snel bestel functie.

Officieel dealer van topmerken

waar wij goed in zijn

IPG ontzorgt u op het gebied van pompen

Industrial Pump Group (IPG) is de perfecte partner voor al uw pompbehoeften. Met meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop, revisie en levering van pompen en pomponderdelen bieden wij hoogwaardige pompen van de beste merken en deskundige reparatie- en onderhoudsdiensten voor alle soorten pompen. Ons team van ervaren technici werkt nauw samen met klanten om de beste oplossingen te bieden die voldoen aan hun unieke eisen en budget. Bij IPG staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, wat ons tot uw ideale partner maakt voor pompen.

Pompen verkoop

Voor advies, de aanschaf of installatie van uw nieuwe pomp bent u bij de Industrial Pump Group Nederland aan het juiste adres! De experts van IPG kunnen u helpen bij het selecteren en/of leveren van de juiste pomp.

Pomprevisie

Met meer dan 30 jaar ervaring in pompen en een team vol specialisten is IPG dé revisie partner voor uw pomprevisie. Of de revisie nou uitgevoerd moet worden op locatie of in een van de werkplaatsen van de Industrial Pump Group er zijn diverse mogelijkheden! Van grote tot kleine pompen.

Pomponderdelen

Ook als u reeds in bezit bent van de door u gewenste pomp kan de Industrial Pump Group u helpen bij het draaiend houden van uw systeem. Goed onderhoud is essentieel voor uw pomp, hier zijn vaak onderdelen voor benodigd. Door sterke relaties met vele merken kan IPG u voorzien van vele (originele) onderdelen.
industrial pump group

Betrokken pompexperts

DAAROM IPG

De service van IPG Nederland reikt verder dan het verkooptraject: ook na de verkoop bieden wij ondersteuning aan. Onze gekwalificeerde monteurs zijn geschoold en hebben vele jaren ervaring en kunnen worden ingezet voor projecten in binnen- en buitenland.

INDUSTRIËLE POMP SPECIALIST IPG
Pompen zijn er in vele soorten en maten. Het vinden van de juiste pomp is daarom best ingewikkeld. Als leverancier van industriële pompen hecht Industrial Pump Group Nederland B.V. veel waarde aan een onafhankelijk advies op maat. Op die manier bouwen we aan een langdurige relatie. Ondanks onze samenwerking met betrouwbare merkenpartners, blijven wij dus altijd kritisch in de producten die wij leveren. Wij helpen u graag bij het maken van de slimste keuze.

DEZE KLANTEN GING U AL VOOR:

waar wij trots op zijn

industrial pump group
DOWNLOAD GRATIS ONZE BROCHURE
Naar boven
Cookies

Deze website gebruikt cookies om uw gedrag te volgen en uw ervaring op de site te verbeteren.