Over ons

De Industrial Pump Group Nederland is sinds 2003 uw partner in het vinden van geschikteoplossingen voor uw te verpompen medium.
Diverse pompexperts binnen het team van IPG hebben meer dan 30 jaar ervaring met het reviseren, adviseren en verkopen van pompen voor industriële toepassingen.

Revisie

Het onderhoud van uw pomp is belangrijk. Om uw proces zo vloeiend mogelijk te laten lopen is het van belang dat de pompen regelmatig gecontroleerd worden op slijtage, dit kan eventuele storingen voorkomen.
Mocht de pomp toe zijn aan revisie is het altijd fijn te weten dat u op een team van experts kan rekenen wanneer u uw pomp laat reviseren door de Industrial Pump Group.
Er zijn diverse soorten en maten pompen, maar IPG heeft met vele pompfabrikanten goede relaties en voldoende kennis voor het reviseren van diverse type pompen.
IPG reviseert o.a. centrifugaal-, meertraps-, splitcase-, wormpompen. Deze revisies die zowel in een van de werkplaatsen van IPG kan plaats vinden als op locatie worden allen volgens de VCA(**) richtlijnen uitgevoerd.

Verkoop en advies

Er zijn veel verschillende soorten pompen en evenzovele applicaties, denk bijvoorbeeld aan een dompel-, circulatie- of bronpomp. Door deze diversiteit van pompen is het verstandig om goed geïnformeerd te zijn over wat voor type pomp benodigd is voordat u er een aanschaft of laat reviseren. Het IPG team met diverse pompexperts kunt u altijd adviseren over de best mogelijke oplossing voor uw applicatie en kunt u tevens hierbij ondersteunen met de aanschaf en installatie van de pomp.

IPG heeft met diverse pompfabrikanten sterke relaties en kunt u hierom goed adviseren in het aanschaffen van vele type en merken pompen. Zo is de Industrial Pump Group de Nederlandse importeur van SAER en officieel dealer van o.a. Lowara, Grundfos en Seepex.

VCA logo

De Industrial Pump Group Nederland is tevens lid van de koninklijke metaalunie en is VCA(**) gecertificeerd.

Daarom IPG

IPG USP Merkonafhankelijk pompadvies
IPG USP Meer dan 30 jaar ervaring
IPG USP Snelle levering
IPG USP Officieel dealer van topmerken
IPG USP Betrokken pompexperts

Vragen of interesse? Neem contact met ons op!

Het IPG team met betrokken pompexperts zit voor u klaar, neem snel contact op via onderstaand telefoonnummer, Whatsapp of vraag snel een offerte aan.

    Naam:

    E-mail:

    Bericht: